Indy Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Nadam se da mene nece preskociti kad krenu s ordenima za izdajnike.
mlatko Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 čovek koji se u tolikoj meri ne boji autoriteta da se iz straha mora naoružati je osuđen na zakonsku demokratiju
bergasa19 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Il sam oglupeo ili nesto s ovom recenicom nije u redu.
Indy Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Meni je jedino jasno da se taj mlatkov covek "ne boji iz straha".
Indy Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Posto ima pajtonce na avataru, cenim da nas zajebava. :D
Turnbull Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Yes, there really are Newtown truthers. But in the crazy world of Sandy Hook conspiracy theories, this one may be the worst yet. (Maybe you’ve already heard some of the others, like the one about fantasy ties between the gunman’s family and the LIBOR banking scandal and a related theory about the Aurora shooting and the “Dark Knight Rises.”) Most of the theories are really pieces of a larger meta-theory: that the Sandy Hook shooting was a hoax, perhaps by the Obama administration, designed to stir demand for gun control. Salon
mlatko Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Не идем у школу, јербо немам штољпиНемам штољпи, јербо немам пос'оНемам пос'о, јербо немам школуЗато тражим рибу што има штољпи и пос'о!оглас за васпитачицу у Тенесију
Turnbull Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Не идем у школу, јербо немам штољпиНемам штољпи, јербо немам пос'оНемам пос'о, јербо немам школуЗато тражим рибу што има штољпи и пос'о!оглас за васпитачицу у Тенесију Vrlo uspeo prepev narodnog pesnika Alisa Kupera :)http://www.youtube.com/watch?v=sAPD7ZZr7_I
mlatko Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 БТВ... nije moj, naleteo na mene u Vukajliji pa sam ga (se) ugradioal oglas je moj, među čituљama
Prospero Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Salon evo ga inkriminisani bloga evo ga i tupadžijašto reče edmund crna guja jednom - "college education, you cant' beat it!" ^_^
Indy Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Sto rekao ja pre 30 godina, "danas je svako pametan". Nisam cak ni ja slutio do kojih ce to ekstrema dovesti.
3opge Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 smrdljiva zadrigla svinja, voleo bih da ga za usi odvucem kod mog prijatelja, devojka njegovog sina je rodjena sestra Viki Soto, mlade uciteljice ubijene u Sandy Hooku. pricao mi je da je vise od godinu dana vidjala duha u obliku devojcice koji joj je govorio da ce biti ubijena. nisam znao sta da mislim o tome niti sta da mu kazem, ne verujem u duhove. ona je ostala ziva, njena sestra Viki je ubijena. sa njom sestoro dece koju nije uspela da spasi i sakrije u kabinete ili zastiti kao zivi stit, kada se bacila na ubicu.
Recommended Posts