Hella Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 manijaci islamofobija rasizam postavljanje dijagnoze prezumpcija krivice banujte ga
Zaz_pi Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Report: ISIS, Syrian rebels reach ceasefire Moderate Syrian rebels and the Islamic State in Iraq and Syria (ISIS) reportedly struck a cease-fire deal on Friday, according to a group that has monitored Syria's civil war.
x500 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Ako ovo ne pomogne Egiptu, onda nista nece The Jews who left Egypt during the Exodus stole Egyptian gold and treasures and must be made to pay back what they took - with interest, an Egyptian political scientist has claimed. Pozdrav, X500
Bane5 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 @Zaz_pi, zanimljivo je da se sada veruje u izvestaj SOHR i da se uzima kao nepobitan. Da li to vazi i za njihove druge objave (recimo za objave o 21. avgustu, kontinuiranom nastavku upotrebe odredjenih hemijskih supstanci od strane Asadovih snaga, hiljada pobijenih civila u napadima tih snaga...) ili se radi o selektivnom koriscenju vesti ili mozda o selektivnom verovanju u te vesti?
Bane5 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 odgovoricu ti kad prvo ti meni das odgovor. moje pitanje upuceno tebi je bilo vrlo jasno i precizno jer dovodis sebe u situaciju da svako ovde moze da te smatra za osobu koja bira vesti samo onako kako se tebi svidjaju. dakle, prvo tvoj odgovor, a onda cu ja tebi reci sta god te zanima.
Zaz_pi Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Nego kakve su ti informacije da Izrael dozvoljava da islamisticke grupe koriste Golan za napade na SAA?
Bane5 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Nego kakve su ti informacije da Izrael dozvoljava da islamisticke grupe koriste Golan za napade na SAA? Jok more, odgovori prvo na moje pitanje, nije tesko.
Zaz_pi Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Kako ocenjujes izjavu americke adminsitracije, polovinom avgusta, da je letalno hemijsko oruzje sirijske vlade unisteno?
Bane5 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 (edited) Samo odgovori na ovo ili da te javno pocnem deklarisati kako nekog ko je sposoban samo na selektivno razmislajnje. @Zaz_pi, zanimljivo je da se sada veruje u izvestaj SOHR i da se uzima kao nepobitan. Da li to vazi i za njihove druge objave (recimo za objave o 21. avgustu, kontinuiranom nastavku upotrebe odredjenih hemijskih supstanci od strane Asadovih snaga, hiljada pobijenih civila u napadima tih snaga...) ili se radi o selektivnom koriscenju vesti ili mozda o selektivnom verovanju u te vesti? Edited September 14, 2014 by Bane5
Zaz_pi Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Da li mislis da je ovaj dogovor posledica nagodbe Saudijaca i Katara?
nautilus Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Zaz: Čovjek te je nešto pitao, možeš mu odgovoriti, ne moraš mu odgovoriti. Nije ovo inkvizicija. Ali je nepristojno odgovarati pitanjem. Dalje raspravljanje na takav način će biti smatrano trolovanjem a postovi će biti brisani.
ArleKino Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Ako ovo ne pomogne Egiptu, onda nista nece The Jews who left Egypt during the Exodus stole Egyptian gold and treasures and must be made to pay back what they took - with interest, an Egyptian political scientist has claimed. Ništa, valjalo bi da i mi od Egipta tražimo da o svom trošku poruše piramide u Visokom.
Bane5 Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 Hvala nautilus, u principu nespremnost na komunikaciju je cesto odlika Zaz_pi-ja. Moje pitanje njemu i dalje stoji. I jos, molio bih moderaciju da samo malo obrati paznju da se previse ne mesaju postovi o Siriji i 'arapskom prolecu' jer postoje teme za obe stvari. O IS(IS)-u moze ovde jer drugi odgovarajuci topik nemamo.
Recommended Posts