steins Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 ja ne znam, no sam ipak duboko dirnut brigom libijskih demonstranata za zdravlje ambasadora, nakon što su uništili i spalili ambasadu i ubili nekolicinu službenika.
Bane5 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 i vrlo je upitno da li su demonstranti kao takvi postojali.
kobni zelaya Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9n0u9ryJv7k
steins Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Nije ambasada, sine, konzulat je.ah pa onda ništa....
Takeshi Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 ovo sa snimcima i fotografijama ambasadora, daje potpuno novu dimenziju celom dogadjaju.right-wing i pro-izraelski sajtovi su preplavljeni, obama = jimmy carter i sl.ocigledno je film bio samo paravan za ozbiljnu akciju, ali je glavno pitanje kako su americke sluzbe na terenu toliko zakazale.
stoka Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 (edited) I kako su napadači znali gde se nalazi ambasadorska sigurna kuća?A možda je trebalo da probaju sa ovom forom: Edited September 17, 2012 by stoka
Filipenko Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Opa, šta to javljaju, policija u Bengaziju otkazala poslušnost zato što su napadači na američku ambasadu proglašeni teroristima i naloženo je njihovo hapšenje?
steins Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Opa, šta to javljaju, policija u Bengaziju otkazala poslušnost zato što su napadači na američku ambasadu proglašeni teroristima i naloženo je njihovo hapšenje?ma lažu more, viš da se i al kaida pišmani pa spasava američke ambasadore, a oni kao otkazuju poslušnost,....
Roger Sanchez Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 And now for something completely different..
Eraserhead Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 And now for something completely different..Ma to nije tacno. Lepo u "scenariju" pise: "A onda se ispostavilo da su Amerikanci na vlast doveli ekstremiste".
steins Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 (edited) Police and protesters stormed the HQ of the Islamist group Ansar al-Sharia.ma paur tu d pipl....... :DPS a ekstremisti koji imaju svoju bazu i naoružanje i ucmekaju par marinaca i ambasadora USA uopšte nisu na vlasti - zapravo, oni su jedna minorna grupica fanatika koji uopšte ne odražavaju mišljenje većine u Libiji. Edited September 22, 2012 by steins
urkozamanje Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Sve je to zbog nafte...naravno da ne. u pitanju je detaljno isplanirani, kontrolisani, pravovremeno pokrenuti proces demokratizacije stanovnistva.
Bane5 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 (edited) naravno da ne. u pitanju je detaljno isplanirani, kontrolisani, pravovremeno pokrenuti proces demokratizacije stanovnistva.nema to mnogo veze sa bilo kakvim planiranjem. ta teorija se nuzno svodi na pitanje nafte kad je libija u pitanju. i zato to podcrtam kao salu sa moje strane. Edited September 23, 2012 by Bane5
Recommended Posts