Jump to content
IGNORED

Peti oktobar na bliskom istoku i arapskom svetu

Gandalf

Recommended Posts

Posted
Pa eto, i u tome ste bolji, vi ste Komrakova samo prebili na mrtvo ime. Demokracki.
opa, CowBoy tuko Komrakova.
Posted (edited)
And now for something completely different.Ovaj vikenad su izbori u Tunisu. A, kapetane, pazi ti TAJ fenomen.Malo umjetničkog izražaja u svezi glede:tumblr_ltdh82TBoH1r5058ho1_500.jpg
pre-ja-ko!!!! :Hail: rekao bih da je Tunis danas, zahvaljujući Ben Alijevom kukavičluku/mudrosti, ono što bi Libija mogla biti da je pokojnik u februaru/martu odustao od ideje da nadrula Bengazi... Edited by Bat Bat
Posted
Pa eto, i u tome ste bolji, vi ste Komrakova samo prebili na mrtvo ime. Demokracki.
Koji - mi?Gadafi: kraj kakav je zasluzio, 1 na 1. Divljacki, ponizavajuce, bezmozgno. Bas kao njegova vladavina. Sud bi za njega bio milost bogova. No, nije sud zbog Gadafija - sud je zbog pravljenja zdravijih odnosa (ne mislim na Libiju, govorim u globalnom smislu, nesto sto treba da vazi globalno i za svakoga, pa i najvece gnjide)E sad, ti se ponovo napravi da ne razumes i spocitaj mi nesto sto nisam rekao
Posted
kog komrakova?
Posted

Al Jazeera:Saif uhapsen a uz to i povredjen....

Posted (edited)
kog komrakova?
nije komramkova nego onog brku...Elem, pocinje Irakizacija Libije. U stvari, Iracani su Shwedzani za ove, oni su sadamu lepo sudili i obesili ga. Ovde su ga prvo lincovali, pa ce posle da mu sude. Edited by minka
Posted (edited)
Saif uhapsen a uz to i povredjen....
svi sto su danas bili ranjeni (povredjeni) naprasno su i umirali. Edited by Bane5
Posted

Brku, whateve'. Ne sjećam se face, na netu kaže da je i Komrakov dobio po nosu.Drugi cfrmed mrtvac danas.article-1362695-0D755522000005DC-420_233x423.jpg

307285_220887494643741_133738650025293_630832_1684397312_n.jpg

Posted
Brku, whateve'. Ne sjećam se face, na netu kaže da je i Komrakov dobio po nosu.Drugi cfrmed mrtvac danas.article-1362695-0D755522000005DC-420_233x423.jpg

307285_220887494643741_133738650025293_630832_1684397312_n.jpg

Ma mozda je dobio malo preko pick*, ali glavni je bio ovaj za batine http://www.youtube.com/watch?v=pCzGi7jMMEgAli, kao sto vidis, ima i ovih sto su ga branili. Potpuno nezasluzeno. Kakva je stoka, dobro je prosao. Opet, nismo ga potrosili™. Stigao do suda.
Posted
Drugi cfrmed mrtvac danas.
Abubakr Yunis, veciti Ministar odbrane Libije i (mislim) poslednji od 12 clanova Revolucionarnog komiteta koji je uz Gadafija vladao Libijom odmah nakon drzavnog udara 1969. Spekulisalo se na pocetku ovog sukoba da je odbio da salje vojsku na demonstrante i da je bio u kucnom pritvoru ali je sve demantovao svojim pojavljivanjem na frontu medju jedinicama vojske sto je verno zabelezila drzavna TV.Mislim da u confirmed mozemo da ubacimo i Mutasima.
Posted (edited)
Ma mozda je dobio malo preko pick*, ali glavni je bio ovaj za batine.Ali, kao sto vidis, ima i ovih sto su ga branili. Potpuno nezasluzeno. Kakva je stoka, dobro je prosao. Opet, nismo ga potrosili™. Stigao do suda.
Pa to ti kažem. Bolji ste. Imate demokraciju. Ali, vidim da Cowboy ne razume bes™ pa da mu malo prispodobim. Da je Slobo slučajno pao u šake nekoj bulumenti običnog puka, nekim Veljinima™, ne znam koliko bi bio jako živ poslije toga. Edited by Roger Sanchez
Posted

Medvedev

"We hope that there will be peace in Libya, and that all those who are governing the state, different representatives of Libyan tribes, will reach a final agreement on the configuration of power and Libya will be a modern democratic state."
Nice.
Posted (edited)
Pa to ti kažem. Bolji ste. Imate demokraciju. Ali, vidim da Cowboy ne razume bes™ pa da mu malo prispodobim. Da je Slobo slučajno pao u šake nekoj bulumenti običnog puka, nekim Veljinima™, ne znam koliko bi bio jako živ poslije toga.
da je dopao saka meni, doziveo bi ovo te otuda, iako ne opravdavam, razumem one momke sto su razgazli gadafija. Edited by minka
  • Create New...