Roger Sanchez Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 (edited) Ono, znaš kao, totalno. Ali prestane kad znam da narod Libije konačno može sam da odlučuje o svojoj sudbini.Da. Od danas, jedan manje koji je mislio da je bogom dan da njima vlada dok ne odamre. Kako je sijao, tako je i požnjeo. I ja bi volio da je završio na sudu, ali za to je trebao otići ovako:Gaddafi: Edited October 20, 2011 by Roger Sanchez
Tutankamon Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Merkelova je predsednik drzave i vrhovni komandant vojske koja ucestvuje u okupaciji i agresiji na druge drzave sirom sveta. Kao posledica tih akcija, hiljade i hiljade ljudi su izgubili zivote ili su podvrgavani raznim vrstama sikaniranja, mucenja, zatvaranja i boga pitaj cega jos. Pored toga, ona i njoj slicni svakako nisu bili gadljivi na Libijski novac i dilove oko nafte koji su se odvijali sve dok se jedno jutro navedena nije probodila i posle vise decenija shvatila da je u pitanju diktator i terorista koga treba eliminisati. Sve naravno zarad brige za demokratiju u Libiji i lokalno stanovnisno i bez ikakve veze sa tim sto se na toj teritoriji nalaze golema izvorista nafte. Tako da nisu isto....Merkelova i njoj slicni su mnogo gori i opasniji jer imaju nameru da svoju "pravdu" nastave da dele sirom sveta bez obzirana zrtve, patnje koje prouzrokuju i nedozvoljenost takvih akcija. Naravno, te patnje i zlocini se odvijaju daleko od ociju javnosti tako da debeloguzi Nemac ili preumljeni Srbin - obozavalac takve demokratije - moze mirno da sedi na svojoj sofi, zdere hamburger i sladoled, teleshopuje i gleda nekakve "divljake" i "zatucane fundamentaliste" na tv-u kako se opiru uvodjenu dekomratije i slobodnog trzista kursumuma i raketama.Germani su ti samo u Avganistanu a i tamo u relativno malom broju (da ja znam)...prema tome, smanji to malo...
dux Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 (edited) Nepovršno mi objasni kako su to Gadafi i Angela Merkl isto...ali bez demagogije, skretanja teme i nešto slično.Dođe Angela i kaže: "priznaćete Kosovo, bez toga nema EU". I od tog trenutka, nešto čega su se i najveće srbijanske mudonje plašile, preko noći postade vaseljenska istina. Dođe Gadafi i kaže: "boriću se do smrti, nevernici će umreti". I od tog trenutka počinje nešto čega su se i najveće libijske mudonje plašile - rat, a "boriću se do smrti" opet preko noći postade vaseljenska istina. Edited October 20, 2011 by dux
Bane5 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ubila ga je mrznja i strah od njega.nema to veze sa racionalnim objasnjavanjem ko je i zasto to uradio.kad vidite slike iz misrate, bengazija i ili derne kako slave njegovu smrt bice vam jasnije.
zorglub Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 I ja bi volio da je završio na sudu, ali za to je trebao otići ovako:Tako je - skoro pa da je isto. I diktator, i zemlja i narod - sve.
Roger Sanchez Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Tako je - skoro pa da je isto. I diktator, i zemlja i narod - sve.Moja je poanta upravo da nije isto, ali slobodno inzistiraj da je. :)
yolo Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 kad vidite slike iz misrate, bengazija i ili derne kako slave njegovu smrt bice vam jasnije.ti poznajes medije, trebalo bi da znas kako se to radi.
yolo Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 nadam se da ce libijski narod proci bolje nego mi.
zorglub Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Moja je poanta upravo da nije isto, ali slobodno inzistiraj da je. :)Pa ništa, onda nek' se i završi ovako. Jer drugačije nije moglo, jel' da?
Bane5 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 (edited) gazza,nema to veze sa medijima, u derni danas ne mozes naci porodicu u kojoj neko nije poginuo u zadnjih 247 dana.u misrati takodje.u ogromnom begaziju ranjenici protestuju, a dnevno stizu novi. nemaju uslova za lecenje.pisao sam o tome zadnjih par dana ovde, ali i ranije na topiku. Edited October 20, 2011 by Bane5
Roger Sanchez Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 nadam se da ce libijski narod proci bolje nego mi.Već su sada gore prošli. Nešto se ne sjećam da je u vas bio neki građanski rat ili ratić, samo su pojedinci završili u jami poliveni krečom, neki pak fliknuti snajperom. Par zgrada malo gorilo. I to je sve.
Roger Sanchez Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Pa ništa, onda nek' se i završi ovako. Jer drugačije nije moglo, jel' da?Pa to, nek imaju redovite izbore ko i vi i nek pizde na svoje al-bin-bella helle na forumima. Nije baš neka prestižno-nedostižna želja.
Recommended Posts