Jump to content
IGNORED

Peti oktobar na bliskom istoku i arapskom svetu

Gandalf

Recommended Posts

Posted
juce je neki novinar iz rixosa twitovao kako ceka da ga alex oslobodi.
Kreten iz BBC-ja, jutros je tvrdio kako ih je Gadafi sve navukao i kako je pokrenuo kontraofanzivu sa sve svojih 40.000 vojnika...
Posted

Od poznatijih vedeta ostao je samo - Rixos. :blink:

Posted

Jel ono neka nafta gori? Inace, video se jedan zarobljeni poveci crnac.

Posted
Ali nikako ne treba zaboraviti da je Bab Azazija i splet kilometarskih tunela ispod kompleksa i samog Tripolija.Svakakih iznenadjenja se tamo mozda sprema.
Ja danas cuo da su taj komplesks pravili inzinjeri iz SFRJ? Sad je vreme da se unovce nacrti i planovi.
Posted (edited)

eh, lepote mad max ratovanja... umesto da krenu dalje, odrade i ostatak Tripolija, ovi sada ponovo takbeer i pucanje u vazduh.

Kreten iz BBC-ja, jutros je tvrdio kako ih je Gadafi sve navukao i kako je pokrenuo kontraofanzivu sa sve svojih 40.000 vojnika...
"kreten sa BBC-a" je verovatno samo preneo sta je rekao Saif sinoc, kako su navodno navukli pobunjenike i spremili im zamku. Edited by Gandalf
Posted
Pa treba obezbediti naftovode, i postrojenja za crpljenje nafte.Pošto je NTC već objavio da Rusi, Kinezi i Brazilci mogu da se slikaju sa svojim dosadašnjim koncesijama.
To je nesto zvanicno ili... ako je zvanicno, da sacekamo Dabovica da nam objasni neke stvari.
Posted
Inace, video se jedan zarobljeni poveci crnac.
Jedini poveći crnac kojeg sam ja vidio držao je Liderovu pozlaćenu glavu kao Kup Lige Prvaka.
Posted
Jedini poveći crnac kojeg sam ja vidio držao je Liderovu pozlaćenu glavu kao Kup Lige Prvaka.
Ranije, ispred ulaza gde su bili oni ranjenici.
Posted
Pošto je NTC već objavio da Rusi, Kinezi i Brazilci mogu da se slikaju sa svojim dosadašnjim koncesijama.
Brazilski MIP danas je saopstio da im je NTC obecao da ce ugovori njihovih kompanija biti postovani i da se saradnja nastavlja.
Posted

Evo, Sky javlja da se borbe oko sklonista i dalje vode.

Posted

A na BBCu kaže lik da su napad na Aziziyu predvodili specijalci Njegovog Veličanstva Hamada bin Khalife Al Thanija.

Posted
A na BBCu kaže lik da su napad na Aziziyu predvodili specijalci Njegovog Veličanstva Hamada bin Khalife Al Thanija.
Katarski vojnici?
Posted (edited)

Neki car sad Alexici (koja je kod zlatne šake) parafrazira - da je Gaddafi negdje pod zemljom, ali da ga traže ''od kreveta do kreveta, od sobe do sobe, od uličice do uličice'' :Hail::Dtim povodom, da se pocjetimohttp://www.youtube.com/watch?v=cBY-0n4esNY

Edited by Roger Sanchez
Posted

U prvim redovima i sa novim zrtvama i u Tripoliju bili i Misracani.Njima kao da nije bilo malo krvrenja, ali su jednostavno morli da budu tu.

• Create New...