August 21, 201113 yr Ako bude imao sreće da ga ne ubiju prilikom hapšenja ladno na suđenju može da se vadi na ludilo
August 21, 201113 yr gotovo, ovaj zapomaže da ih zaustave, da se spreči krvoproliće, gadafi mora da ostane u jednačini..
August 21, 201113 yr Neće dužit Ibrahim... tempus fugitViše me zanima što je sa osobljem Rixosa, to je elitna DB. Ako se odšuljaju u noć, to bi bio znak. Edited August 21, 201113 yr by Roger Sanchez
August 21, 201113 yr Saif potvrđeno uhapšen, veći je zločinac čak i od ocaOdakle sad ovo?Daj, ne preteruj. Nema on dovoljno godina, a i bio je faktor demokratije do pre par godina. Na dusu mu verovatno mogu ici samo najnovija desavanja.
August 21, 201113 yr Saif potvrđeno uhapšen, veći je zločinac čak i od ocaMeni je Khamis sa svojim vojnim jedinicama delovao kao krvolok
August 21, 201113 yr Odakle sad ovo?Daj, ne preteruj. Nema on dovoljno godina, a i bio je faktor demokratije do pre par godina. Na dusu mu verovatno mogu ici samo najnovija desavanja.On je čak smatran reformatorom. Duboko sam uveren kako je matori Gadafi odavno puko s mozgom što su sva njegova pojavljivanja i pokazivala. Sve mi se čini kako je Saif bio taj koji je vukao sve konce i bio glavni motor celokupnog krvoprolića...
August 21, 201113 yr Više me zanima što je sa osobljem Rixosa, to je elitna DB. Ako se odšuljaju u noć, to bi bio znak.Puštena je informacija da se predsednička garda predala.
August 21, 201113 yr On je čak smatran reformatorom. Duboko sam uveren kako je matori Gadafi odavno puko s mozgom što su sva njegova pojavljivanja i pokazivala. Sve mi se čini kako je Saif bio taj koji je vukao sve konce i bio glavni motor celokupnog krvoprolića...i meni se tako čini. matori je odavno poslovno nesposoban, kamoli da duma o ratnoj strategiji.
August 21, 201113 yr Jel ovo Gadafi opeet poslao audio tape? Inače: Head of Libya rebel council says ready to stop fighting on condition Gaddafi announces departure
August 21, 201113 yr Gaddafiju je čupavo, poziva sve koji ga vole u Tripoli, Sirt mu je večeras abitan™.
August 21, 201113 yr NTC says Saif al-Islam, Saadi and Muhammaed Gaddafi (three sons) have either been captured or turned themselves in.Da li je moguće?
August 21, 201113 yr Author Puštena je informacija da se predsednička garda predala.Dosta informacija i glasina je ocito psyops. Npr. navodno je Saif uhvacen u Rixos hotelu + pobunjenici su hotel opkolili. U tom hotelu je Musa odrzao konferenciju za tisak. ;)