Gonzo Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 moram da ispratim rts komentare večeras, redovno sam ih čitao, pukovnik bi poželeo tako vatrene pristalice.
Gonzo Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 (edited) Није Српски народ увек на погрешној страни него на страни правде. У Либији се под Гадафијем живело боље него било где у Европи. А разлози за бомбардовање су чисто политички. Европа дугује много Либији и то поготову Француска и Италија. Зашто Немачка није подржала агресију? Поред тога Амеирка има интерес да се докопа Нафте коју су Либици наменили Кинезима. Либија је историјски пријатељ Срба и Југословена. Прва је послала помоћ после болбардовања Србије које је и осудила. А и била је велики економски партнер Србије. А ове вести о паду Триполија и бегу Гадафија су глупости и последњи покушај да се разбије морал поносних Либијаца. Нато је на издисају задњих снага и Гадафи то зна и чека. Једини излаз им је да убију Гадафија или да пребаце фокус рата ван Либије. Жао ми је што неке морам да разочарам али Гадафи се бори до краја и то зато што има потпуну подршку свог народа. Војска му је готово неоштећена, још није ни испалио једну противваздушну ракету. Ја дајем још пар недеља НАТО-у. После тога је свашта могуће али свакако ово је почетак краја те организације. А и сама Русија их гура у том правцу. Либијски народ ће се нажалост напатити али ће остати запамћени у историји као лавови који су сломили крила имеријализма. Поздрав. Edited August 21, 2011 by Gonzo
Gonzo Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 gledam ovu alex međ euforičnim rebelzima, koja je to ekipa s koca i konopca majko mila
bradilko Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 vazno da je spontan razvoj demokracije. namece se suvim kvolitetom. 1 trijumf!
Roger Sanchez Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 kaj, ipak već večeras urban mayhem? A votre sante!
Tutankamon Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Saif potvrđeno uhapšen, veći je zločinac čak i od oca
Gonzo Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 nemam pojma, moguće. ova je zaglavljena s konvojem na nekoj raskrsnici, a gomila ludova joj vrišti u kameru od sreće.. valjda je to kraj.
Roger Sanchez Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Gaddafi Ćale je vjerojatno u Sabhi ili u Surtu, MMW.
Tutankamon Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 A siroti Musa Ibrahim još u Rixosu...evo ga uživo majko moja...
Gonzo Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 deluje nervozno do jaja. verovatno nije lako ako zna da su mu ovi na pola sata.
dig_chohano Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Kako da ne bude nervozan, realnost veli da je mrtav u roku od 24h.
Anonymous Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Црни дане, а црна судбино, ој кукавно либијство угашено.
Recommended Posts