Roger Sanchez Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 (edited) Demonstrirat se može samo za Gazu i Irak, ostalo u komitete i na papire! Mada ja sam kao klinjo demonstriro, ali nije to isti kurac, kapiraš?evo i Waco, car Edited February 22, 2011 by Roger Sanchez
hattori Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 nikad kraja.ovo ko kad mi ne uspemo ugusiti pobunu na moderacijipa posaljemo marvina da napise nesto.^_^
hazard Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Ne iznenadjuje me nista ali me vata bes da neko ko sebe zobe revolucionarom podrzava tirarina, naftnog barona i najgori darfurski ubilacki sljam koji je unajmio da kolju ljude na ulicama. Povraca mi se od toga.Pa i Gadafi sebe zove revolucionarom. Zapravo on je na celu "revolucionalnog dela" narodne libijske vlasti, jelte. Gadafi brani svoju 'revoluciju', kao sto bi je branio i Fidel.
Anonymous Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 A ja se smejao Mubarakovom poslednjem govoru.
Roger Sanchez Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Kak bi bilo super kad bi neki oficir poludio od ovoga baš sad i ustrijelio ga uživo...
Anonymous Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Promenili prevodioca, onaj jadnik kolabirao.
odmor Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Ovde se vec videlo da je dogorelo do nokata http://www.youtube.com/watch?v=nHn3Fywf3Lw
Budja Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Serbian advisers who fled during the war. Loyal to Gadaffi.BBC analiticar
badenac Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Ako je istina da je Gadafi izgubio Tobruk,to znaci da cela Kirenajka(Kirenaika) prelazi u ruke pobunjenika.Hoce li oni imati svog Montgomerija koji ce spreciti Gadafija da pokusa otcepljenje cele Tripolitanije ili teritorija gde moze da zadrzi vlast?
Marvin (Paranoid Android) Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 "Oduzmite im drogu... droga je loša za njihova srca..."
Tutankamon Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Ako je istina da je Gadafi izgubio Tobruk,to znaci da cela Kirenajka(Kirenaika) prelazi u ruke pobunjenika.Hoce li oni imati svog Montgomerija koji ce spreciti Gadafija da pokusa otcepljenje cele Tripolitanije ili teritorija gde moze da zadrzi vlast?Ben Wedeman je danas bio tamo i grad je u rukama anti-gadafista, kao i cela granica s Egiptom...
badenac Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Cudan je ovaj govor.Na BBC-u Gadafi ima naocare i cita,na Aldzaziri on ih nema i govori iz glave.Kao da su dva snimka.
barrcode Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 prođe i 1. sat vremena Govora.onima kojima je dejstvo droga prestalo, nemoguće je da ne uvide fundamentalne greške koje počiniše, sad kad im je sve objašnjeno.(ovo je predobro )
angern Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 (edited) Mora hitno promeniti dilera"Izađite iz vaših kuća, napadnite ih u njihovim jazbinama. Povucite svoju decu s ulica. Oni drogiraju vašu decu, teraju ih da piju i šalju ih u pakao"Zna iz iskustva Edited February 22, 2011 by angern
badenac Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Ben Wedeman je danas bio tamo i grad je u rukama anti-gadafista, kao i cela granica s Egiptom...Hvala.
Recommended Posts