Quizmaster Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Pored izbora za anagram godine, Savez zagonetača Srbije organizuje i glasanje za "Crven ban 2010", odnosno najbolji vulgarni anagram u prošloj godini.Na spisku je 11 anagrama koji su tokom 2010. osvajali prvo ili drugo mesto na mesečnim konkursima. Glasajte za anagram koji vam se najviše sviđa, a zatim (ukoliko želite da učestvujete u nagradnoj igri), potvrdite vaše učešće porukom u okviru ovog topika. I u ovoj anketi biće nagrađen jedan glasač, a glasovi se takođe primaju do 3. februara u ponoć.U slučaju da dva ili više anagrama budu imala jednak broj glasova, prednost će imati anagram koji je prvi potvrđen u nekoj od poruka glasača.
Quizmaster Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Po tradiciji, ovo glasanje privlači više pažnje od izbora za anagram godine :lol:Samo da podsetim, imate mogućnost i da osvojite nagradu (knjigu) ukoliko pored glasa pošaljete i komentar.
Mostly harmless Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Ma necemo se nametati bzvz, skromni smo ljudi ;) Ooops :D
banatjanin Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 meni su svi dobri, dvoumljenje izmedju dve medicinske sestre, glasao za sise. bude emocije...
spaske Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Glasao za treći predlog - nekako me dirnuo, ima tu potresno istinitu notu u sebi
sherman Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 meni mnogo melodicno zvuci rec pizdurina. nisam mogao da odolim...inace stvarno su svi ok
Milogled Bluff Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 pizdurinaUzdurinazapinjeSvi su do jaja, al sam izabrao ricinus, cisto da bih glasao za nesto
Duci Simonovic Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 dobritesko se odlucih al glas ode za menstruaciju
JozoMujica Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Ja za medicinske sestre, profesionalna deformacija.
Quizmaster Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Glasanje za "Crven ban 2010" privuklo je pažnju, tako da je svoj glas dalo 39 forumaša. Zahvaljujem se svima na glasanju, i drago mi je da su vam se svidele majstorije anagramista. :)Dobitnici lepih knjiga su banatjanin i duci simonovic, koje molim da mi jave svoju poštansku adresu radi dostave nagrada.1. Krešimir Majetić, Donji Desinec (Hrvatska): CENIM TE DRSKE SISE! (medicinske sestre) - 10 glasova (prvo mesto na osnovu dopunskog kriterijuma)2. Nenad Savić, Beograd: TRENJE KURCA I JAJA! (jutarnja erekcija) - 103-4. Života Petković, Ravno Selo: ISTINA, KECAM SE S DR. ! (medicinska sestra) - 53-4. Sofija Necin, Novi Sad: OVA DILDA MACU (mlada udovica) - 55. Luka Pavičić, Split (Hrvatska): JEST, NAMA CURI (menstruaija) - 36-7. Zoran Radisavljević, Novi Sad: LJUDI U SRAONICE! (ulje od ricinusa) - 26-7. Predrag Grbić, Prijepolje: O-KEJ SUSRET! (seks u troje) - 28-9. Milan Milin, Srbobran: ZA UDNI PIR (pizdurina) - 18-9. Ivan Rajić, Bošnjane: NIZ MUDA! (nudizam) - 110-11. Milenko Miščević, Beograd: KAP U NOŠI! (upišanko) - 010-11. Branko Bjeličić, Zemun: ORNO KLIZILA TONA KAKICE (kanalizacioni kolektor) - 0Zanimljivo da se ukus forumskih glasača prilično poklapa sa zvaničnim izborom, u kome je poredak tri najbolja anagrama bio jutarnja erekcija - medicinska sestra - mlada udovica.
banatjanin Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 wow! mislim da je ovo prvi put da nesto osvojim / dobiijem.
Reaktor Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Pa čestitamo! Sad uplati loto, kad te već krenulo.
Recommended Posts