Jump to content
IGNORED

Haxball

Calavera

Recommended Posts

Posted

Timmi, kako igras tamo na sajtu? Meni iz Google Chrome-a nece da se ukljuci onaj Instant Matchmaker, ni automatski a ni kad ga sam pokrenem.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmi

409

• Calavera

399

• Zli Gli

369

• Feindouno

334

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

/////

Edited by Далибор
Posted
Timmi, kako igras tamo na sajtu? Meni iz Google Chrome-a nece da se ukljuci onaj Instant Matchmaker, ni automatski a ni kad ga sam pokrenem.
sad nikako, popio sam (nepravedni) ban od 7 dana. treba da ti se otvori novi prozor preko kojeg trazis igrace, a kad nadje pojavice ti se i u donjem desnom uglu gdje pise matches i tu mozes da pristupis mecu i da se dogovoris oko kreiranja sobe. kad budes igrao, skrinsotuj sobu kad se obadvojica unutra i na kraju meceva, a pozeljno je da to uradis i par puta u toku partije jer ima raznih supaka, kao sto su oni croati protiv kojih smo cera i ja pikali juce.
Posted (edited)

Aj ako neko oce jednu brzopoteznu kod kineza.Ajd jos dvojica pa da pikamo :fantom:

Edited by Shan Jan
Posted
sad nikako, popio sam (nepravedni) ban od 7 dana. treba da ti se otvori novi prozor preko kojeg trazis igrace, a kad nadje pojavice ti se i u donjem desnom uglu gdje pise matches i tu mozes da pristupis mecu i da se dogovoris oko kreiranja sobe. kad budes igrao, skrinsotuj sobu kad se obadvojica unutra i na kraju meceva, a pozeljno je da to uradis i par puta u toku partije jer ima raznih supaka, kao sto su oni croati protiv kojih smo cera i ja pikali juce.
Probao sam iz Firefoxa i sve radi do ulaska u chat, a tu mi onda zabaguje. Kao da nesto ne valja sa Javom a sve imam uredno instalirano. Ugovorih i drugi mec i opet patka, samo sto se nadam da ce ovaj pristati da se mec obrise.Popizdecu.
Posted

pa i ne treba ti taj chat u novom prozoru. bitno je da ti se pojavi mec (refeshuj stranicu) u donjem desnom uglu i tu mozes i da chatujes i da otvoris stranicu za mec gdje upisujes rezultat i uploadujes slike.16ge9ue.jpg

Posted

Otvori mi se to ali dalje nece, pise mi da mi je nesto blokirano. Do kurca, polupacu jebeni kompjutor.

Posted
Do kurca, polupacu jebeni kompjutor.
Nemoj biti Shan, budu dostojanstven u nevolji!
Posted (edited)
Otvori mi se to ali dalje nece, pise mi da mi je nesto blokirano. Do kurca, polupacu jebeni kompjutor.
pa sta hoces dalje? napravis sobu i ostavis link i pass protivniku ili ako on pravi, udjes u njegovu sobu. kad zavrsite, saberes, upises rezultat i uploadujes slike.ostavi tvoj skrinsot da vidim sta je problem. Edited by Timmi
Posted (edited)

ništa, ništa.

Edited by Alphons