Jump to content

Haxball

Featured Replies

sifra?edit... i ja svasta pitam :D

Edited by Далибор

Prijavio se cool.gifJa sam uvek za turnire i zvanična nadigravanja, samo da se zna termin, lako odjebem sve ostalo.

Edited by Glas RazumaN

jbt kako da prihvatim terms of use, nema nigde da se štiklira...

mozete da udjete u ovaj 1on1 winter cup i sve laddere. mozemo da prijavimo ekipe od 2, 3 i 5 igraca.

Što se mene tiče, prijavljuj 2on2 i 3on3 kontam da toliko možemo uvek da se skupimo.

pa to. ja hocu i sad da igram ako ima nesto da se igra ali ne znam kako :D

Edited by Далибор

ja sam se prikljucio u 1na1 ladder. ekipu nisam prijavljivao bez vas.

• Author

Mene smara 1v1, aj' ovi turniri za adrenalin, ali inace je dosadno mnogo.Aj' prijavi nas dvojicu za 2v2 ladder.

...

Edited by Далибор

upravo sam izgubio 1 na 1 4:1 i 4:2, tako da znate sta vas ceka. igraju se po dva meca, kao cerveni i kao plavi, tako da sam ukupno izgubio 8:3.

.

Edited by Далибор

...

Edited by Shan Jan

ides matchmaker pa sam ja isao na Now (Instant Challenger) i sacekas odredjeno vrijeme i dobijes protivnika. onda upadas na chat sa njim i jedan od vas napravi sobu na sajtu haxballa. treba da se skrinsotuje na pocetku da se vidi da su igraci u sobi i kod rezultata na kraju i onda uploadujes slike i rezultat.sto sam ja sve ovo pisao kad ostavljas tackice.

Edited by Timmi

fala, evo vrti mi se search 17/60, 18/60... :yawn2:edit: ipak ce koristiti :)

Edited by Shan Jan

Jebes ti to, dali me sa nekim klincem kojeg sam bio 4-3 i onda je udario po lagu i nabio dva gola za 20 sekundi :isuse: Posle sam ispizdeo. Od sad pravim sam servere.