Timmi Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 digest?vi ste ladno opalili mech sa burekom!!! Guza moje devojke meets Definicija Slobodana Miloševića filozofsko-semantički.nisu ti mecevi za mene. vec sam rekao ovoj dvojici da volim da igram sa ljudima s foruma, vise zbog ekipe odavde, a manje zbog same igre, ali sam kao pppredstavnik prihvatio poziv.
Zli Gli Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Aj onda sad napravi sobu da opalimo jos malo.
Mil@n Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Pa pise To je test inteligencije Care, vidim da piše, problem je što i ovako ne mogu da uđem u više od pola soba, kao što rekoh, ne lupa mi se glava oko toga da li je pass dobar ili ne.
Zli Gli Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 To je test inteligencije Na kojem sam ja pao. Koja je sifra, jebote?
Zli Gli Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Cekaj, ja sam sad kanda upao u neku trecu dimenziju, onu za blamiranje. Soba se zove RoomKola i logicno je da je sifra "word" ?Spremio sam vazelin i zauzeo pozu.
Feindouno Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 RoomKolapass:word Cekaj, ja sam sad kanda upao u neku trecu dimenziju, onu za blamiranje. Soba se zove RoomKola i logicno je da je sifra "word" ?Spremio sam vazelin i zauzeo pozu.Kao sto vidis pise koja je sifra iliti pass pa je logicno da je to sifra, posto pise da je to sifra.Vazelin sacuvaj za ekipu sa rekbua :P
Zli Gli Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ne kapiram opet, glup sam, neobavesten i pospan. Gde pise to pass:word, gde ste to videli?Naceo sam vazelin i krenuo da se mazem.
Calavera Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 (edited) Eno ti na prosloj strani. vi ste ladno opalili mech sa burekom!!! Guza moje devojke meets Definicija Slobodana Miloševića filozofsko-semantički.Kao i obicno, Sloba™ je izdominirao guzu™. ^_^ Cast PPP-a je spasena. Edited February 10, 2011 by Calavera
Zli Gli Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 A idite u kurac moj. Ja mislio da je Timmi upao sa nekim random likovima a ono nisam ja napravio sobu. Sad sam tek vid'o linak na prosloj strani.Odmazujem vazelin i vracam ga u tubu.
Mil@n Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Ne kapiram opet, glup sam, neobavesten i pospan. Gde pise to pass:word, gde ste to videli?Naceo sam vazelin i krenuo da se mazem.Na prošloj strani, ili pretprošloj.Naravno da sam prvo probao word, ali naravno, pošto opet nisam mogao da uđem, javila se 1 nedoumica da nije do passworda, a kad se crv sumnje pojavi, onda ni u šta čoek nije siguran.
Recommended Posts