Jump to content
IGNORED

Haxball

Calavera

Recommended Posts

Posted

Ja sam tu negde, ne znam za ostale. Sad sam napisao ovima da neko od njih napravi sobu pa da mi malo upadnemo, cekam odgovor.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmi

409

• Calavera

399

• Zli Gli

369

• Feindouno

334

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ja ne mogu kod timmija, ali ostavite link ako se bude igralo negde drugo...

Posted

Nema nigde, Gli, Calavera i Timi prešli u Burekaše.

Posted

Separatisti jebo vas Burek i vi njega angry.gif

Posted

ajde mogle bi se malo zadebljavat jagodice

Posted (edited)
RoomKolapass:word
Brate, ajde prevedi.Hvala.I ovako mogu se nakačim u svaku 10u sobu, još samo treba da lupam glavu da li je do lošeg passworda. Edited by Glas RazumaN
Posted

PPP™ - Burek 6:5Bilo je zajebano, ali iskustvo Zlog Glog je prevagnulo. ^_^

Posted

Ne kenjaj, dobro je bilo. I zapravo je 6:4 uz jednu neresenu od 2:2, ali neka bude da je 6:5. Ja jesam bio los ali samo zato sto niste skontali da numem nazad, inace nas ne bi dobili vise od jedne ili dve. A imaju oni i jacih igraca, taman bi bilo napeto kad bi ja dao 1 svoj maksimum (u napadu, ne nazaddry.gif ).

Posted

ja se uopste nisam trudio, a i previse mi je 3 na 3. 2 na 2 je optimalno za onaj teren.ali kakvi su ono dijalozi, jebem ti sunce :huh:

Posted
ali kakvi su ono dijalozi, jebem ti sunce :huh:
digest?vi ste ladno opalili mech sa burekom!!! Guza moje devojke meets Definicija Slobodana Miloševića filozofsko-semantički.
Posted

Ma samo taj mali je degen, ostali su uglavnom normalni likovi. I dobro je sto smo ih karali kad je on igrao, posle je bilo manje bitno. A ja ne mogu reci da se nisam trudio ali ste me jebali kad ste me ostavljali nazad, nisam za to bildov'o ceo zivot i jeo jabuke da porastem.