Zli Gli Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ja sam tu negde, ne znam za ostale. Sad sam napisao ovima da neko od njih napravi sobu pa da mi malo upadnemo, cekam odgovor.
Alphons Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ja ne mogu kod timmija, ali ostavite link ako se bude igralo negde drugo...
Sam Spade Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Nema nigde, Gli, Calavera i Timi prešli u Burekaše.
Mil@n Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 (edited) RoomKolapass:wordBrate, ajde prevedi.Hvala.I ovako mogu se nakačim u svaku 10u sobu, još samo treba da lupam glavu da li je do lošeg passworda. Edited February 9, 2011 by Glas RazumaN
Calavera Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 PPP™ - Burek 6:5Bilo je zajebano, ali iskustvo Zlog Glog je prevagnulo. ^_^
Zli Gli Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ne kenjaj, dobro je bilo. I zapravo je 6:4 uz jednu neresenu od 2:2, ali neka bude da je 6:5. Ja jesam bio los ali samo zato sto niste skontali da numem nazad, inace nas ne bi dobili vise od jedne ili dve. A imaju oni i jacih igraca, taman bi bilo napeto kad bi ja dao 1 svoj maksimum (u napadu, ne nazad ).
Timmi Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ja se uopste nisam trudio, a i previse mi je 3 na 3. 2 na 2 je optimalno za onaj teren.ali kakvi su ono dijalozi, jebem ti sunce
pacey defender Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 ali kakvi su ono dijalozi, jebem ti sunce digest?vi ste ladno opalili mech sa burekom!!! Guza moje devojke meets Definicija Slobodana Miloševića filozofsko-semantički.
Zli Gli Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Ma samo taj mali je degen, ostali su uglavnom normalni likovi. I dobro je sto smo ih karali kad je on igrao, posle je bilo manje bitno. A ja ne mogu reci da se nisam trudio ali ste me jebali kad ste me ostavljali nazad, nisam za to bildov'o ceo zivot i jeo jabuke da porastem.
Recommended Posts