Jump to content
IGNORED

Haxball

Calavera

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmi

409

• Calavera

399

• Zli Gli

369

• Feindouno

334

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

aj na kratkohttp://www.haxball.com/?roomid=669aaf475f0011a1b5571da1b6ee04b06e924987d6904d977d31cc82eb96a950&pass=1ziga

Posted

Samo da pozdravim brata calaveru, sa kojim sam objasnio neke stvari u sobi gde se igrao ozbiljan fudbal 2 na 2, i gde su igrali likovi koji se znaju u dusu. Tvrdim, nepobedivi smo.

Posted (edited)

Ja i Gli smo bili zauzeti igrajuci 2v2 kod razjarenog bika, razbili smo!!!1edit: jeste, u dusu! Videlo se po tome koliko se svadjaju...

Edited by Calavera
Posted

zli gli je nepobjediv i sa mnom i sa cerom. hoce to kad igras sa dobrima. a sto ne dodjoste u moju sobu dok smo pikali malo?

Posted (edited)

Evo i dokaza da smo se skapirali, u isto vreme dosli na forum da podelimo impresije. A likovi su se svadjali jer su naisli na tandem Romario - Bebeto (po fudbalskom umecu, ne i po gabaritima) i nije im ostalo nista drugo nego da se jedan drugom nacestitaju mile nove godine. Bacamo rukavicu u lice svima za veceras posle 22:30. Moze 2 na 2 ili 3 na 3, u kom slucaju brat Timmi igra s nama.Ko na nas krene, iz mesta je najeb'o!

a sto ne dodjoste u moju sobu dok smo pikali malo?
Ja sam od 6 pikao kod tog razjarenog bika, Calavera dosao oko pola 7... nismo pratili forum, jebiga. Edited by Zli Gli
Posted

Bicu i ja slobodan oko pola jedanaest, mogli bi da se skupimo da opikamo malo.

Posted

Moze, ali samo da imamo dobrog hosta. Kod ovih likova je ping bio prosecno oko 60-70 i, osim nesto malo u zadnjoj partiji, nije lagovalo uopste. Pravite sobu sa max. 8 ljudi, mozda cak i sa 6, ili da nam neki sa brutalnim aploudom bude host.

Posted

Ja sam se penzionisao razocaran slabom posjetom kod Timija. Nije ni Haxball sto je nekad bio :(

Posted

sinoc je bilo do jaja kod nisam jaa u sobi, maheem i on vs. vukotic i batticuore/glas razuman. odigrali smo jedno 20 partija ko u transu, bar ja. prebio se ko krme, stavio sluske i udri...

Posted
Ja sam se penzionisao razocaran slabom posjetom kod Timija. Nije ni Haxball sto je nekad bio :(
Otpenzionisi se za veceras, bice nas.
Posted

Oli igrat neko? Ja se nabildov'o, pojeo dosta jabuka i svega sto treba i sad sam k'o zapeta puska.