Zli Gli Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 https://www.haxball.com/play?c=PrpSOdlmNb8&p=1 Sifra je naravno: ppp Neka stoji linak neko vreme da probamo da se skupimo, odigracemo koju ako nas bude dovoljno, pozeljno je 3 na 3
Zli Gli Posted March 27, 2020 Posted March 27, 2020 Usao sinoc samo kojot i to na 4 sekunde. Mozete slobodno pisati ovde za neki termin, mozda se tako bolje skontamo. Ja peglam po random sobama vise puta dnevno od juce.
Zli Gli Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 Aj samo neka neko napise okvirno neki termin pa da znamo da se skupimo mi koji mozemo. Svakako visim na netu stalno ali sam poceo nenormalno da gledam filmove, odlepicu.
L@ki Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 Хеј хаксболе, варалице. Глинтићу играш ли, играју ли калаверко, тими? Ја не још и пре но што је умро схб, ал ме копка за познанике старе.
Calavera Posted July 15, 2021 Author Posted July 15, 2021 desi momak, sto godina prilično sam siguran da jedini ja još igram ovde, a i to samo po ovim stranim 4v4 futsal pabovima, smorile lige
Recommended Posts