MocaVukotic Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 ako treba iskusan golman, na zalasku karijere, za koji meč u liga kupu....
Zli Gli Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Navodno ce ovi iz Bundesa da naprave neku ligu sa 6 timova po 15ak igraca, cisto radi zajebancije, a batalili su ozbiljnu 4v4 pricu jer je bilo mnogo problema sa onim 3men def pravilom, mnogo je bilo svadja oko toga i generalno mnogo timova koji nisu bas u fer plej fazonu. Smorili se ljudi da izigravaju sudije, hteli su samo da se bave organizacijom ali je to bilo nemoguce. Kod nas se normalno igra i dalje, glavna je valjda i dalje 3v3 liga ali je i 4v4 ove sezone bio sasvim dobar, a ima i 1v1 sezona u fazonu tenisa kao i dve 2v2 lige. Sto se tice ostalih evropskih liga i evropskih takmicenja, i to sve jos traje. U sustini, samo se najjace takmicenje gasi. Ja sam pravio neku pauzu par meseci tj, kao igrao sam nesto malo ali bas bas retko, skroz sam bio zaglavio u prici oko kladjenja jer me ide dobro pa se nisam ni cimao toliko. Posto je sad zima i bicu u stanu kad nisam na poslu, opet mi se igra :D Mozemo tako nekad pikati kad nas ima, jos je bolja zajebancija na velikom terenu nego nekad na klasiku.
Have_Fun Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 ima li zainteresovanih sada, da se ubije vreme do NFL-a? :D
Have_Fun Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 nfl za par minuta.. za sada se niko ne javljatu smo samo glas i ja izgleda :/
Have_Fun Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 nikako da se skupimo :/nema Moce glavnog organizatoraizdao nas, nalozio se na GTA
Mil@n Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Kako je igrao ono veče logična je odluka da momentalno promeni sport tj igricu. :D
Zli Gli Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Ako bude jednako kvalitetan advokat kao sto igra haks, roknuce ga vec neko od od prvih klijenata :D
Zli Gli Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Ajmo ovde da se prijavimo za kasnije da opalimo poneku, pogledao sam vise filmova u zadnjih 7 dana vise nego zadnjih 17 godina, valja se i ovoga podsetiti
MocaVukotic Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Jedino kasno uvece, jbg vremena se menjaju, zena, deca, pandemija
Zli Gli Posted March 26, 2020 Posted March 26, 2020 Ja otkako je vanredno stanje tj. policijski cas lezem tipa u 10, a pre toga prosek u 1-2 posle ponoci, ali ako nas bude kasnije peglacemo, ostacu budan bar do 11
Recommended Posts