May 8, 201113 yr Pa drzi oba shifta i kucaj to sto pise :) Levi shift levom, desni desnom i to je cela mudrost. :)Pa odradio sam sve to i nista se nije desilo, zato sam i pitao. Mozda to radi samo na sedmici a ja jos koristim XP, jebem li ga.Nego, moram da prijavim dobru vest. Dosao sam u posed solidne konfiguracije - neki AMD dual kor, 2 gb rama i tako to, i sad jos samo treba da nadjem solidnu graficku pa cu moci da budem 1 kvalitetan host posto mi je i internet konekcija korektna. Mislim da cu sve resiti sredinom nedelje.
May 8, 201113 yr to zli!!!drzis oba sifta i kucas tekst, mozda tebi nista ne izlazi od teksta Edited May 8, 201113 yr by Timmi
May 8, 201113 yr Da da, bato, 1 dual kor! Fak jea!Nabavicu i majicu kao Stojkovic, u fazonu "oprostite mi moju ruznu proslost" ili tako neku sa slicnim natpisom. En Bi Dzi, postaces nebitan lik ^_^
May 8, 201113 yr Vidi ga sto se steka za ulazak u repku ccc. Srecan rodjendan i od mene ali ja to onako od srca a ne ko ovaj sto bi samo da udje u repku a nije ga briga za tebe.
May 8, 201113 yr brate, treba prodati drvnu građu, evo već se javili h.c. koblentz i fiorentina a.h.c.
May 8, 201113 yr Kineski mediji javljaju da je tamošnji drugoligaš Hunan Billows F.H. C. zainteresovan za usluge Moce Vukotića.
May 8, 201113 yr vukotic odlazi u kinu i uzima njihovo ime shan janizdajes srbiju, vukoticu!!! Edited May 8, 201113 yr by Timmi