nbg4ever Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 (edited) THE QUICK BROWN FO JUMPS OVER THE LAZY DOG Zivo me zanima cime kucas dok drzis oba shifta :DPrvo sam pritisnuo oba shifta domalim prstima, a slova ubadao olovkom (koju sam stavio u usta). I tako do drugog spejsa koga sam opusteno lupio palcem. Tek tad sam primetio da mogu ostalim prstima da dohvatim svako slovo Edited May 7, 2011 by nbg4ever
Ryan Franco Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 HE QUIC BROWN OX UMP OVER Y OGda li je vreme za zamenu tastature?heeeej moja i delijina tastatura su iste?!
Ryan Franco Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Tačno tako. Ja pišem na srpskoj, a ti na engleskoj tastaturi.
Timmi Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 i moja je ista kao i vasa, samo sto ti nemas THE (zaboravio?)nego, mislim da je vrijeme za jedan split tastaturometrija i da se prebaci na chitchat
pojmaš Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 što nema sobe cijelu noć? svi ste kod calavere na rodjendanu, grickate sendvice, pijete sok iz plastičnih čaša? nemoj ko da mu je kupio ram za slike, ja sam to htio!
casperbgd Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ja sad igrao sa onim garbajosom sto ste ga spominjali. Prvo igrali 1 na 1, tu me je dobio 2:0 u partijama, 2-1 i 3-1 uz dosta srece, posle odigrali 3 na 3 gde smo ga sahranili. Nije nesto jak u timskoj igri, dok ima dobre fazone u 1 na 1.
Calavera Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 drzite oba shifta i kucajte "the quick brown fox jumps over the lazy dog" da vidite koliko vam je tastatura nesavrsenaHE QUIC BROWN OX UMP OVER HE Z OGMeni isto ovako.što nema sobe cijelu noć? svi ste kod calavere na rodjendanu, grickate sendvice, pijete sok iz plastičnih čaša? nemoj ko da mu je kupio ram za slike, ja sam to htio!Nadam se da ti je taj ram ruzicaste boje, takav nisam dobio!
Zli Gli Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Mislim da posedujem prava na sve ruzicasto na ovom forumu... Nego, u cem' je fazon sa tom tastaturom? I dalje ne kontam kako da proverim kod sebe.
casperbgd Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Mislim da posedujem prava na sve ruzicasto na ovom forumu... Nego, u cem' je fazon sa tom tastaturom? I dalje ne kontam kako da proverim kod sebe. Pa drzi oba shifta i kucaj to sto pise :) Levi shift levom, desni desnom i to je cela mudrost. :)
Calavera Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Dzentlmeni, situacija je napeta da ne moze biti napetija™. Kao sto se da videti, poslednje kolo ce odluciti prvaka.Raspored:Double Shot vs. TDE u 20Mi protiv Razjarenih u 21:30
pacey defender Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Dzentlmeni, situacija je napeta da ne moze biti napetija™. Kao sto se da videti, poslednje kolo ce odluciti prvaka.Raspored:Double Shot vs. TDE u 20Mi protiv Razjarenih u 21:30Igrate za čast, reputaciju i slavu. Morate biti na visini zadatka.
Кристофер Лумумбо Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 (edited) uh, imate sansu da prodate utakmicu. da sam na vasem mestu trazio bi da mi uplate league pass za nba za sledecu sezonu. kakva crna, slava, cast i reputacija, to je za slabice.edit - ubile su vas ove neresene utakmice Edited May 8, 2011 by kojot
Recommended Posts