Jump to content

Haxball

Featured Replies

On 5. 5. 2011. at 23:32, Calavera said:
Znacilo bi, gleda se gol-razlika. Ali DS bi morali dobiti svoje 3 utakmice, a posle onog fijaska prosle nedelje...
Ma nisu ni oni briljirali, da... realno, niko nije nesto izdominirao, bezveze je ispalo na kraju.
  On 5. 5. 2011. at 23:33, MocaVukotic said:
jel igra negde onaj countdown? jebo mater, taj je najbolji koga sam video ikad.
Igra uglavnom samo u svojoj sobi, 2na2 ili 1na1. Ja volim da igram s njim, kontamo se lepo i dobar je, ali nije najbolji. I da, kaze da uglavnom voli da igra naduvan. Od nasih, nisam video nijednog koji dominira u 2na2 i 3na3, a 1na1 i ne racunam jer mi je to smor i igram samo kad mi je dosadno u toku dana.

Edited by Zli Gli

• Replies 3.7k
  • Views 171.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

od svih protiv kojih sam igrao, i naših i stranih, ubedljivo najteže mi je bilo protiv countdowna. za njim odmah calavera.ko kako igra, tj. ko je najkompletniji, najbolje se vidi u 2 vs. 2, tu se igra i napred i nazad podjednako.

Za 2na2 ti i pricam. Mozda si naleteo kad ga je islo pa zato, ja sam dolazio par puta kod njega i znao je da izgubi mnogo partija za redom. Opet, volim da igram s njim jer se dosta dobro kontamo i igramo slicno, i napred i nazad. Meni najbolji partner za 2na2 bio neki Hrvat kome zaboravih ime jer smo davno igrali, mozda pre mesec dana. Pojavio se lik, dobili 10ak partija prilicno ubedljivo, i nestao krivudavim putem kokainskih noci. Jos sam bio krenuo da mu uzmem mail adresu, fezbuk ili msn, ali host ugasio sobu na brzaka. <_<

2na2 je jedna nevidjena smorcina. cera i ja smo batalili odavnoi da, kad se sve sabere, mislim da je najbolji garbajosa

Edited by Timmi

Meni nije smor, s tim sto je jako zajebano dati gol kad se nadju 4 dobra igraca i igraju ozbiljno. Kad je zajebancija, onda je druga prica.A garbajosa je mozda najbolji samo 1na1, ovako nisam video da se izdvaja. A meni je ostao u lepom secanju jer sam bas njemu prodao najjaci laznjak ikad i zabio odlucujuci gol, u produzetku jednog frendli meca. Calavera igrao sa mnom tako da je i on video kako mu lomim kicmu. I mnogo kuka kad gubi i zali se stalno na lag, ne valja mu to nikako.Za mene je jedini nestvaran igrac kojeg priznajem onaj kailyou sa ESL-a, i to samo u igri 1na1.

Edited by Zli Gli

to ti i govorim, najbolje prolaze ekipe kojim jedan non stop stoji na golu a drugi se isto vraca skroz nazad kad se brane. i ajde im daj gol ako znaju da igraju. vidio si kako igraju oni iz trick17, kuje i vali, a oni su kao najbolji.gledao sam garbajosu bas 3na3 protiv trick17 i sam ih je ubio. a znas kako oni igraju u odbrani

Edited by Timmi

Igrao sam i s njim i protiv njega mnogo puta, nikad nista posebno nije uradio osim kukanja. Recimo da mi je cooling prilicno bolji igrac. I onaj hypnotic je isto mnogo dobar ali i malo nenormalan u glavu.

• Author

Zaboravih da vam kazem u sobi, sutra (odnosno vec danas) u 22 sa Burekom.

Veceras definitivno bez mene, Sveti Djordje ubiva azdahu pa moram obici dva mesta. Za nedelju se nadam da cu biti tu.

• Author
ppprebrojavanje™P.S. verovatno ce nam zatrebati i Shan™...
  • Author

...

Edited by Calavera

...

Edited by nbg4ever

Ajde, bre!

Ima li vas gde?

On 6. 5. 2011. at 21:02, Kayser said:
Ima li vas gde?
"PPP ESL" soba, al igraju trenutno protiv nekih šveđana 2v2.