MocaVukotic Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Toliko ste jaki da ste u 5 partija uspjeli da date manje golova nego ja u jednoj lako je tebi kad imaš terry_butchera u ekipi da te izbaci u kontru...
Кристофер Лумумбо Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 ajde neka neko pravi server da vam pokazem da zasluzujem poziv na siri spisak
Feindouno Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 za veceras je najavljen i specijalni gost koji dolazi da podrzi jedinu pravu reprezentaciju.
Alphons Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Aj pravite da vidim kako pici hax sa posla.jao, kakav će to lag da bude... i opet ćeš da igraš bolje od mene :(jel se zna kada će biti neke sobe ?
Zli Gli Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Veceras cemo da sigramo revanse 3na4, u istim sastavima. Ali bez gasenja kad povedemo, nije to lepo.
Shan Jan Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ne vredi, prevaranti sa posla blokirali net za koriscenje ovakih stvari. Dzaba podmecu noge, zapatice se hax u Bocvani ne zvao se ja Shan Jan.
MocaVukotic Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 shan jane, samo da ti kažem da si postao zvezda ovih haxballaških turnira. svi samo o tebi pričaju, "jbt, neprelazan u odbrani", "kakav pas ima dečko", "igra ko maradona" itd.
Кристофер Лумумбо Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 "goni protivnicke napadace ko da je gonic robova u bocvani"
nbg4ever Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Bice uskoro kad repsetacija zavrsi medjunarodne obaveze
Recommended Posts