Jump to content

Haxball

Featured Replies

Kakvi bogohulnici !!?!Ja ne dolazim na tribine do posle uskrsa....

Iskrslo mi za veceras da moram biti drajver nekim drugovima za Novi Sad tako da verovatno necu igrati, osim ako u tom momentu ne budem u nekom stanu sa kompjutorom (sto je moguce ali malo verovatno). Dakle, veceras verovatno bez mene.

ja se prijavljujem kao najveći izazivalac neverujućih komenata hesbolaških znalaca.

Veceras nam treba neko za koga ce komenat hesbolaskih znalaca da bude u fazonu "Ne verujem da je odigr'o tako dobro". Ako mislis da mozes zadovoljiti selektora, mozda dobijes sansu...

Dokle taj gej lobi !?!?

Selektore sinoc sam bio mrtav umoran i nisam mogao da se odazovem :(Najjaci je ovaj Timmi, i u penziji pravi sranja angry.gif FREE FOR VUKOTA!

Nema umora dok traje obnova! Jos si bio pocastvovan da te pozovem u sobu privatnom porukom, ej... i nisi se odazvao iako si bio tu angry.gif Nemas jos mnogo kredita, zapitaj se kuda sve to vodi <_<Inace:123fj.png

• Author

Odlican apdejt.Nego, 'oce li nas biti veceras uopste? Gli i pojmo su vec najavili da ne mogu, nemojte da moram da izadjem sam. angry.gif

Vukota i Murijela su tu sigurno.

A ja??? angry.gif

ja sam tu, ali neću da se igram sa vama :fantom:

I Vukota sit i Mjuriel na broju

aj nek neko uključi jednu partiju

Ja sam tu samo ako je Vookota tu!Takodje najavljujem grupnu tuzbu protivu Timmija za mobbing angry.gif

Jbg, sledeci put prijavljujemo bar 2 ekipe.