Kayser Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Kakvi bogohulnici !!?!Ja ne dolazim na tribine do posle uskrsa....
Zli Gli Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Iskrslo mi za veceras da moram biti drajver nekim drugovima za Novi Sad tako da verovatno necu igrati, osim ako u tom momentu ne budem u nekom stanu sa kompjutorom (sto je moguce ali malo verovatno). Dakle, veceras verovatno bez mene.
nisam ja Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ja se prijavljujem kao najveći izazivalac neverujućih komenata hesbolaških znalaca.
Zli Gli Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Veceras nam treba neko za koga ce komenat hesbolaskih znalaca da bude u fazonu "Ne verujem da je odigr'o tako dobro". Ako mislis da mozes zadovoljiti selektora, mozda dobijes sansu...
Feindouno Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Selektore sinoc sam bio mrtav umoran i nisam mogao da se odazovem :(Najjaci je ovaj Timmi, i u penziji pravi sranja FREE FOR VUKOTA!
Zli Gli Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Nema umora dok traje obnova! Jos si bio pocastvovan da te pozovem u sobu privatnom porukom, ej... i nisi se odazvao iako si bio tu Nemas jos mnogo kredita, zapitaj se kuda sve to vodi <_<Inace:
Calavera Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Odlican apdejt.Nego, 'oce li nas biti veceras uopste? Gli i pojmo su vec najavili da ne mogu, nemojte da moram da izadjem sam.
nbg4ever Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Ja sam tu samo ako je Vookota tu!Takodje najavljujem grupnu tuzbu protivu Timmija za mobbing
Recommended Posts