Jump to content

Haxball

Featured Replies

Zasto editujes Mjurijel? Mislis da forum ne moze da podnese da takva 3 odbrambena asa postuju 1 za drugim? :lol:

odbrana je za iskusne, prekaljene profesionalce, u napadu treba da budu ovi zvrndovi što vole da im se servira kontra na tanjiru. aj ti burazeru stani na onoliki gol pa odbrani 1 na 1. jes kurac, ne može to svako. ja bih sve te zvrndove malo u odbranu da rudare, pa da vidimo da li će im biti dosadno. jedino pojmaša ne bih diro, greota je da se naki talenat troši na odbranu.
Pa ja i igram nazad a zapravo sam ubica u napadu - kombinacija Romarija, Sirera i Roberta Badja. Trunem u odbrani kao zrtva taktike, tako se ne ide u Evropu. <_<

jedan istorijski trenutak64373436.jpg

Ne kapiram sta se zbilo ovde?

desio se produzetak u osmini finala evropskog prvenstva u kom je vazio princip zlatnog gola, a protivnici su mrski spanci sa jos odvratnijim nazivom tima, realmadrid.

Moj najdrazi gol u karijeri.

Ajde dolazite, fale trojica!

Izdominirali protiv nekih nepoznatih likova. Zli Gli i Zli Gli dali po 2 gola :Hail:

• Author

Jebovam, propustih kojotov ukljucenje u Fokus zbog ovoga! angry.gifBar smo dobili 2:0, cak i uz onaj lag.

Koja je fora sa fokusom?2-0 (Zli Gli, Zli Gli)2-1 (Zli Gli, Zli Gli) :Hail: Ali kako me klao lag, ne znam da li se vidjelo na igri al desilo se par puta da mi prikaze da sam sutnuo a lopta skroz na drugoj strani :lol: Onda sam kasnije gledao da asistiram.

• Author

Vidi temu o mitingu narodnjaka.

Igrali smo i 3na3 kasnije, isto izdominirali. Lazni Vukotic objasnio, Toma Akvaman i moje visocanstvo nista manje. Zadnja partija 4:0.

bESKAAAAAAAAAAA lAJV

ima li te sobe?