Timmi Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 brate, dosadno je, 10 min nabijanja, sabijanja, guranja u cosak... i tako sa svim malo boljim. booooring
MocaVukotic Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 luković se "zahvalio" selektoru... vreme je za mene, sukija i kojota, mora se braniti čast ppp-a... when the going gets tough, the tough get going... ubacujte nas!
Calavera Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 (edited) brate, dosadno je, 10 min nabijanja, sabijanja, guranja u cosak... i tako sa svim malo boljim. booooringOnda ne igraj protiv ovih jacih (Drvosece, Razjareni, Double Shot), osim kad treba da jurimo rezultat. Moze? Edited April 17, 2011 by Calavera
Zli Gli Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Veceras oko 10 mozemo igrati sa Vukajlijom opusten frendli mec, 4na4, do 5 pobeda. Zainteresovani neka budu prisutni odje.
Feindouno Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 ne mogu ja ovo vise da igram, dosadno je brate, dosadno je, 10 min nabijanja, sabijanja, guranja u cosak... i tako sa svim malo boljim. booooring to kad jurimo je najgore. bataljujem :cry:
Kayser Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Jbg, realno jeste dosadno kad igras sidrasa u napadu.Ima i odbrana svojih skrivenih cari :)
Feindouno Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Jbg, realno jeste dosadno kad igras sidrasa u napadu.Meni uopste nije dosadno. Dosadno mi je da igram bilo sta drugo.
Zli Gli Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Ja u zadnje vreme igram nazad i jeste mnogo dosadnije nego kad zujis u napadu, realno.
MocaVukotic Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 odbrana je za iskusne, prekaljene profesionalce, u napadu treba da budu ovi zvrndovi što vole da im se servira kontra na tanjiru. aj ti burazeru stani na onoliki gol pa odbrani 1 na 1. jes kurac, ne može to svako. ja bih sve te zvrndove malo u odbranu da rudare, pa da vidimo da li će im biti dosadno. jedino pojmaša ne bih diro, greota je da se naki talenat troši na odbranu.
Moća Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Tako je Vukoticu golmanski je 'leb sa sedam kora znamo to dobro i ti i ja.
Recommended Posts