Timmi Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 prisjetimo se kako je to nekad izgledalo. ueeejd http://www.youtube.com/watch?v=AdwZZU0rB-c&feature=feedlik
Zli Gli Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 (edited) Auuu, kakva je to plejada asova bila! :Hail:Mozemo da napravimo i jednu temu tipa "Gde su, sta rade?" :D Edited April 9, 2011 by Zli Gli
Zli Gli Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Uprkos porazu, tu je steins objasnio sa dva gola protivnicima i jedan svojima
Zli Gli Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 http://www.haxball.com/?roomid=4c7e13e4bf951eecb0cce833c5e78921ac4e8fea440b74d00eac9bea39d7abb2Otvorena soba, igrace se 3na3.
Calavera Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Samo 1 podsetnik, danas u 19:30 protiv Trope de Elitea. Probacu da odlozim za pola sata kasnije, da odgledamo Zvezdu na miru.
Calavera Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Nisam siguran kad igramo, pa svratite ovamo:ppprebrojavanje
Calavera Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 (edited) Kakva drama, kakvo uzbudjenje, kakav preokret sa 1-2 na 3-2 u poslednjim sekundama meca!edit: pojmo, ti si se bese najavio za nedelju? Sta bi? Edited April 10, 2011 by Calavera
pojmaš Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 bravo mi ga. ja sam iz nekog razloga zacrtao da je utakmica u 9 i kako sam samo danas popodne bezbrižno šetao gradom, uživajući na popodnevnom suncu, misleći kako sam taman sve natempirao da se na forumu pojavim pola sata ranije kao dobar vojnik i javim na dužnost. sram me i stid bilo.jesam li sad zbog nediscipline odstranjen iz ekipe? pojmo balotelli!
nbg4ever Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 (edited) Ako Moca sada ne upadne, nece nikad Edited April 10, 2011 by nbg4ever
Calavera Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 (edited) bravo mi ga. ja sam iz nekog razloga zacrtao da je utakmica u 9 i kako sam samo danas popodne bezbrižno šetao gradom, uživajući na popodnevnom suncu, misleći kako sam taman sve natempirao da se na forumu pojavim pola sata ranije kao dobar vojnik i javim na dužnost. sram me i stid bilo.jesam li sad zbog nediscipline odstranjen iz ekipe? pojmo balotelli!A, neces se tako lako izvuc'! Sledece nedelje da budes na SVE TRI utakmice! ...ili makar da doneses opravdanje od cika doktora ako ne postignes™. Edited April 10, 2011 by Calavera
Zli Gli Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 bravo mi ga. ja sam iz nekog razloga zacrtao da je utakmica u 9 i kako sam samo danas popodne bezbrižno šetao gradom, uživajući na popodnevnom suncu, misleći kako sam taman sve natempirao da se na forumu pojavim pola sata ranije kao dobar vojnik i javim na dužnost. sram me i stid bilo.jesam li sad zbog nediscipline odstranjen iz ekipe? pojmo balotelli!Kaze se: sram da ti udje!Dobices jos jednu sansu ali znaj da Vukotic i njegov lobi jacaju iz dana u dan, sledeca greska te moze skupo kostati...
Zli Gli Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Pa dobro, zar nisu svi iz Crnu Goru pomalo gej? Mislim da ovo zahteva hitan sastanak u savezu. Ovako necemo daleko dogurati.
pojmaš Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 auh, napravih totalno rasulo u reprezentaciji. mada, nije se moje odsustvo osjetilo na terenu, isti učinak sa mnom i bez mene: 2 pobjede i poraz sa lagom. očekujem da Vukotić izvadi kupljenu diplomu nadri-ljekara i istom mi, putem PM-a, zamaše ispred očiju i tako istovremeno ubije 2 muve: meni napravi lako opravdanje za izostanke i demant ovih gnusnih laži oko B13, a sebi praktično™ otvori put do mjesta u timu.
Recommended Posts