Feindouno Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 tu privilegiju treba zaslužiti A bas sam se pitao sto tebe nema na tribinama
Feindouno Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ocekujem saopstenje nasih pulenaZasto selektor nije igrao?
Calavera Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Selektoru je lagovalo, usled cega je skrivio drugi gol.
Feindouno Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 A zasto ste igrali 2 utakmice i da li se obe boduju?Vidio sam taj gol
Timmi Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 znaci, primimo gol u petoj sekundi i sva taktika ode u kurac
Calavera Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Dva poluvremena od po 5 minuta, da se promene strane.Uglavnom, trebalo nam je srece da bismo pobedili, nije je bilo i to mu je bilo to.
Feindouno Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 A to su poluvremena Skroz sam neinformisan.Malo ste previse isli u napad + je njih skoro svaki gol usrao.
Zli Gli Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Nije mi lagovalo kod drugog nego kod prvog gola (ni video ga nisam), i tu je sva taktika otisla u kurac. Drugi je bila dekoncentracija, ne lag. Nisu igrali nista i to je sranje, a i jako ruzno se igralo. Sva njihova 4 gola i nas jedan su bili nekako fuserski, bas bezveze mec.
Calavera Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 A to su poluvremena Skroz sam neinformisan.Malo ste previse isli u napad + je njih skoro svaki gol usrao.A jebiga, kad primis gol u prvom minutu nemas neki izbor... moras napred.
Recommended Posts