Calavera Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 (edited) Danas je svako trener. Veceras u 19h. Edited April 8, 2011 by Calavera
Feindouno Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 samo da prijavim da smo sinoć baba i ja, i još neki lik, ugazili neke makedonce i tako proširili PPP teritoriju i dole na jug. igrali smo tri tekme, i dobili sve tri. ja sam briljirao™ u odbrani (kriv za svaki primljen gol), srećom baba i onaj lik su bili na nivou.stay tuned.Ko se to lazno predstavlja kao Vukotic?Cuj on da bude kriv za neki gol :o
Кристофер Лумумбо Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 jel ima repstativaca sada na netu, nesto sam raspolozen da vam odrzim cas, ali samo ako igram sa mocom u timu.
nbg4ever Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Kojote, ja mislim da ti, Pejsi i ja trebamo da oformimo demokratsko-liberalnu struju u PPP rep'setaciji! Sulundar da nam bude portparol!
Кристофер Лумумбо Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Kojote, ja mislim da ti, Pejsi i ja trebamo da oformimo demokratsko-liberalnu struju u PPP rep'setaciji! Sulundar da nam bude portparol! moze!
Baba Ji Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 samo da prijavim da smo sinoć baba i ja, i još neki lik, ugazili neke makedonce i tako proširili PPP teritoriju i dole na jug. igrali smo tri tekme, i dobili sve tri. ja sam briljirao™ u odbrani (kriv za svaki primljen gol), srećom baba i onaj lik su bili na nivou.stay tuned. Ko se to lazno predstavlja kao Vukotic?Cuj on da bude kriv za neki gol :oJa jesam izlapeo ali ne sećam se da sam sinoć igrao sa Vukotićem, Mocom ili sličnim tako da je u svakom slučaju bio lažni Vukotić. Moco jel grešim?
Baba Ji Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ko zna s kojim se on babama u kolo uvatio.Haha, ma igrali smo protiv Makedonaca, toga se sećam ali ne sećam se da sam igrao sa njim tj. sa Mocom Vukotićem
Zli Gli Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Jebote, poceo je i da izmislja pobede nad uvek augodnim Makedoncima samo da bi se ubacio u repstaciju. Moze li se nize pasti...
Kayser Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 (edited) Znaci - Vukotic je Sulundar!ili stalkuje repStativce i kad vidi nekog nepoznatog da dobro igra objavi na forumu - Ja sam bio taj, secas se kako smo pobedili te i te ? !!! Edited April 8, 2011 by Kayser
nbg4ever Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 moze!Moli se delegat Pejsi da ubaci svoju karticu i izjasni se o predlogu!U medjuvremenu...http://www.haxball.com/?roomid=7b85eaad9249c11af6864753789d9544c7528d9664e688ff896916b5807be7dd&pass=1
MocaVukotic Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Haha, ma igrali smo protiv Makedonaca, toga se sećam ali ne sećam se da sam igrao sa njim tj. sa Mocom Vukotićem pa bio sam pod konspirativnim imenom, mada se ne sećam sad kako je glasilo, izlupao sam slova po tastaturi. nešto na slovo P (nije pička!), ovaj treći je bio nešto kao "iz senke". uglavnom, ja sam bio onaj što je puštao golove
Recommended Posts