April 8, 201114 yr Author Danas je svako trener. Veceras u 19h. Edited April 8, 201114 yr by Calavera
April 8, 201114 yr samo da prijavim da smo sinoć baba i ja, i još neki lik, ugazili neke makedonce i tako proširili PPP teritoriju i dole na jug. igrali smo tri tekme, i dobili sve tri. ja sam briljirao™ u odbrani (kriv za svaki primljen gol), srećom baba i onaj lik su bili na nivou.stay tuned.Ko se to lazno predstavlja kao Vukotic?Cuj on da bude kriv za neki gol :o
April 8, 201114 yr jel ima repstativaca sada na netu, nesto sam raspolozen da vam odrzim cas, ali samo ako igram sa mocom u timu.
April 8, 201114 yr Kojote, ja mislim da ti, Pejsi i ja trebamo da oformimo demokratsko-liberalnu struju u PPP rep'setaciji! Sulundar da nam bude portparol!
April 8, 201114 yr Kojote, ja mislim da ti, Pejsi i ja trebamo da oformimo demokratsko-liberalnu struju u PPP rep'setaciji! Sulundar da nam bude portparol! moze!
April 8, 201114 yr samo da prijavim da smo sinoć baba i ja, i još neki lik, ugazili neke makedonce i tako proširili PPP teritoriju i dole na jug. igrali smo tri tekme, i dobili sve tri. ja sam briljirao™ u odbrani (kriv za svaki primljen gol), srećom baba i onaj lik su bili na nivou.stay tuned. Ko se to lazno predstavlja kao Vukotic?Cuj on da bude kriv za neki gol :oJa jesam izlapeo ali ne sećam se da sam sinoć igrao sa Vukotićem, Mocom ili sličnim tako da je u svakom slučaju bio lažni Vukotić. Moco jel grešim?
April 8, 201114 yr Ko zna s kojim se on babama u kolo uvatio.Haha, ma igrali smo protiv Makedonaca, toga se sećam ali ne sećam se da sam igrao sa njim tj. sa Mocom Vukotićem
April 8, 201114 yr Jebote, poceo je i da izmislja pobede nad uvek augodnim Makedoncima samo da bi se ubacio u repstaciju. Moze li se nize pasti...
April 8, 201114 yr Znaci - Vukotic je Sulundar!ili stalkuje repStativce i kad vidi nekog nepoznatog da dobro igra objavi na forumu - Ja sam bio taj, secas se kako smo pobedili te i te ? !!! Edited April 8, 201114 yr by Kayser
April 8, 201114 yr moze!Moli se delegat Pejsi da ubaci svoju karticu i izjasni se o predlogu!U medjuvremenu...http://www.haxball.com/?roomid=7b85eaad9249c11af6864753789d9544c7528d9664e688ff896916b5807be7dd&pass=1
April 8, 201114 yr Haha, ma igrali smo protiv Makedonaca, toga se sećam ali ne sećam se da sam igrao sa njim tj. sa Mocom Vukotićem pa bio sam pod konspirativnim imenom, mada se ne sećam sad kako je glasilo, izlupao sam slova po tastaturi. nešto na slovo P (nije pička!), ovaj treći je bio nešto kao "iz senke". uglavnom, ja sam bio onaj što je puštao golove