Shan Jan Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 (edited) Kako moze neko da bude bolji od nas? :o Ne terajte me da dajem otkaz i vracam se Edited April 8, 2011 by Shan Jan
Calavera Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 (edited) TabelaJa mislim da bi danas protiv Double Shota trebalo da igramo defanzivni trougao, sa dvojicom pozadi. Kako su igrali do sad, i remi ce biti dostatan.I da, postoji mogucnost da cemo igrati u 21h, mada verovatno ostaje za 19h. Stay tuned... Edited April 8, 2011 by Calavera
LeBron Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 TabelaJa mislim da bi danas protiv Double Shota trebalo da igramo defanzivni trougao, sa dvojicom pozadi. Kako su igrali do sad, i remi ce biti dostatan.I da, postoji mogucnost da cemo igrati u 21h, mada verovatno ostaje za 19h. Stay tuned...Pa jebote, jesu toliko dobri ti???Nije losa ta defanzivna varijanta.
MocaVukotic Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 samo da prijavim da smo sinoć baba i ja, i još neki lik, ugazili neke makedonce i tako proširili PPP teritoriju i dole na jug. igrali smo tri tekme, i dobili sve tri. ja sam briljirao™ u odbrani (kriv za svaki primljen gol), srećom baba i onaj lik su bili na nivou.stay tuned.
Timmi Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 TabelaJa mislim da bi danas protiv Double Shota trebalo da igramo defanzivni trougao, sa dvojicom pozadi. Kako su igrali do sad, i remi ce biti dostatan.I da, postoji mogucnost da cemo igrati u 21h, mada verovatno ostaje za 19h. Stay tuned...ja ne mogu u 21h. sinoc mi je garbajosa rekao da imaju problem da se skupe.
Zli Gli Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Vukoticu, ti ces biti nas predstavnik za Makedoniju i tamo ces da promovises PPP sektu. Pa jebote, jesu toliko dobri ti???Nije losa ta defanzivna varijanta.Jesu. Ne igraju nista svemirski nego su sveli greske u odbrani na minimum i skoro sve fifti-fifti situacije idu u njihovu korist. Moracemo defanzivno (mozda i odbranu covek na coveka, striktno markiranje :D ) i da probamo da uvaljamo nesto iz kontre ili odbitka.Kvota na njih 1.20, nereseno 5.00 i nasa pobeda 9.50 :o
pacey defender Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Jesu. Ne igraju nista svemirski nego su sveli greske u odbrani na minimum i skoro sve fifti-fifti situacije idu u njihovu korist. Moracemo defanzivno (mozda i odbranu covek na coveka, striktno markiranje :D ) i da probamo da uvaljamo nesto iz kontre ili odbitka.Ovo zvuči kao da slušam konferenciju za štampu trenera Slobode Sevojno Point pred gostovanje na JNA. PPP štancuje zadnje vezne, a fale rutineri. Zato smo tu gde jesmo.
Kayser Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ako nisu nesto u napadu moze da se igra na 0:0 bez problema.I nikako covek na coveka nego pokrij prostor, pazi na odbitke i cekaj.
Timmi Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ovo zvuči kao da slušam konferenciju za štampu trenera Slobode Sevojno Point pred gostovanje na JNA. PPP štancuje zadnje vezne, a fale rutineri. Zato smo tu gde jesmo.meni vise na gostovanje partizana na marakani
Zli Gli Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Kako ne kapirate, jebote. Ovo sve sam izjavio da prebacim breme favorita na njih, kao sto smo ih preksinoc u prijateljskoj pustili da nas sabiju 4:0 i 2:0. Zato sam ja selektor a pejsi i kajzer tu gde jesu.Ispresavijacemo ih najstrasnije, realno.
Shan Jan Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Place mi se kad vas citam Moracu da pocnem da ucim domace talente haxu, da se i mi afrikaneri malo sigramo.
Calavera Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Ako nisu nesto u napadu moze da se igra na 0:0 bez problema.Eno ti gore tabele, gol razlika im je 18:2.
Kayser Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 (edited) ZLI: Ako veceras ne pobedimo - dajem otkaz!Jos se strasti nisu stisale nakon prvog poraza a nove bombasticne izjave su se cule na kzs HS ppp .Zli Selektor (obecao razresenje afere Moca) nastavlja sa igrom nerava i pretnjama.Vidno iznervirani Zli (obecao razresenje afere Moca) u jednom trenutku je uzviknuo - Dok sam ja na kormilu repStacije necemo igrati defanzivno!!! Dosta mi je dezurnih dusebriznika! - grmeo je , trazeci pogledom po sali Pejsija u vreme cijeg dezurstva je organizovana kzs.Kako vreme tece njegova nervoza postaje sve primetnija, sto mnogi povezuju sa njegovim neuspehom u pokusanju preuzimanja ili makar ulaska u repStaciju Vukajlije. Dokle ce ppp savez trpeti njegovo sedenje na dve stolice znace se u narednih nekoliko dana.Ulje na vatru doliva podatak da je njegova funkcija igraca/selektora pomenuta i u upitniku EU, pa se ocekuje da na vrata ppp Hax saveza ovih dana zakucaju i inspektori UEHE.Ne sporeci njegove zasluge za razvoj ove igre na pppprostorima ipak se namece pitanje - Da li repStacija treba da bude taoc jednog coveka pa makar se on zvao Zli Gli (obecao razresenje afere Moca)???Sent from kzs ppphs using TapaTalk Edited April 8, 2011 by Kayser
Delija67 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Mozda bi mogao Shan da hostuje pa da ih ubijemo lagom
MocaVukotic Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 (edited) treba primeniti stanojevu taktiku iz derbija , uvaljati dva gola "ni iz čega" , a onda lepo bunkerica . posle oni nek kenjaju o sjajnim šansama i velikim posedima Edited April 8, 2011 by MocaVukotic
Recommended Posts