Jump to content
IGNORED

Haxball

Calavera

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmi

409

• Calavera

399

• Zli Gli

369

• Feindouno

334

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dajte malo opsirnije. Rezultat, sastav tima, strelci, hajlajti...

Posted (edited)

U prvoj je bilo zajebano, poveli smo rano ali smo onda primili neki glupav gol usled nesporazuma mene i Glog. Do kraja smo ipak uspeli da ubacimo 1 user. Na poluvremenu smo zamenili Glog za Babu i poceli da igramo kako treba (u prvoj smo bili stegnuti), pa je ostatak meca bio 1 rutina. ^_^ Ja sam izasao negde u 3. minutu i pustio Shana da pokaze sta zna.Nego, oni od kojih smo izgubili veceras pukli od Double Shota, a kad kazem pukli - mislim da je bilo 8:0. Mi smo se juce jos i dobro drzali. :ph34r:

Edited by Calavera
Posted

drvosece? nama je problem bio sto im nismo dali gol na vrijeme.

Posted
U prvoj je bilo zajebano, poveli smo rano ali smo onda primili neki glupav gol usled nesporazuma mene i Glog. Do kraja smo ipak uspeli da ubacimo 1 user. Na poluvremenu smo zamenili Glog za Babu i poceli da igramo kako treba (u prvoj smo bili stegnuti), pa je ostatak meca bio 1 rutina. ^_^ Ja sam izasao negde u 3. minutu i pustio Shana da pokaze sta zna.
Kakve gnusne lazi angry.gif Poceo sam drugo poluvreme i izasao tek kad smo zabili i treci. Osim nesporazuma kod gola (gde smo svi zasrali, timmi jer se gradio pred golom a mi jer smo obojica mislili da ce izbiti onaj drugi), igrali smo korektno. Moze te oprati samo 20 Zigonasa jer je :ziga: milostiv <_<
Posted

A da, i mislio sam da se nesto tu ne uklapa dok sam pisao. Shan™ je usao posle poslednjeg gola.

Posted

sta im znaci ovo skrinovi kod calavere na sh? vidim na vise tema

Posted

Ma nista, Razjareni me zamolili da uzimam skrinove na ove dve njihove utakmice danas.

Posted

skini program Gadwin PrintScreen da se ne zajebavas sa paintom

Posted

Ne instalira mi se, lako je to uzeti i u paintu ako nisam zauzet igrom.

Posted

Gledam basket, eto me za desetak minuta.

Posted

Skin'o ja ovaj Gadwin, mnogo dobar programcic. Moracu da "kupim" kompletnu Pro verziju.

Posted

Igra li se ista neobavezno?

Posted

Ostavio Kajzer link gore.