Jump to content

Haxball

Featured Replies

Dajte malo opsirnije. Rezultat, sastav tima, strelci, hajlajti...

• Author

U prvoj je bilo zajebano, poveli smo rano ali smo onda primili neki glupav gol usled nesporazuma mene i Glog. Do kraja smo ipak uspeli da ubacimo 1 user. Na poluvremenu smo zamenili Glog za Babu i poceli da igramo kako treba (u prvoj smo bili stegnuti), pa je ostatak meca bio 1 rutina. ^_^ Ja sam izasao negde u 3. minutu i pustio Shana da pokaze sta zna.Nego, oni od kojih smo izgubili veceras pukli od Double Shota, a kad kazem pukli - mislim da je bilo 8:0. Mi smo se juce jos i dobro drzali. :ph34r:

Edited by Calavera

drvosece? nama je problem bio sto im nismo dali gol na vrijeme.

U prvoj je bilo zajebano, poveli smo rano ali smo onda primili neki glupav gol usled nesporazuma mene i Glog. Do kraja smo ipak uspeli da ubacimo 1 user. Na poluvremenu smo zamenili Glog za Babu i poceli da igramo kako treba (u prvoj smo bili stegnuti), pa je ostatak meca bio 1 rutina. ^_^ Ja sam izasao negde u 3. minutu i pustio Shana da pokaze sta zna.
Kakve gnusne lazi angry.gif Poceo sam drugo poluvreme i izasao tek kad smo zabili i treci. Osim nesporazuma kod gola (gde smo svi zasrali, timmi jer se gradio pred golom a mi jer smo obojica mislili da ce izbiti onaj drugi), igrali smo korektno. Moze te oprati samo 20 Zigonasa jer je :ziga: milostiv <_<
  • Author

A da, i mislio sam da se nesto tu ne uklapa dok sam pisao. Shan™ je usao posle poslednjeg gola.

sta im znaci ovo skrinovi kod calavere na sh? vidim na vise tema

• Author

Ma nista, Razjareni me zamolili da uzimam skrinove na ove dve njihove utakmice danas.

skini program Gadwin PrintScreen da se ne zajebavas sa paintom

• Author

Ne instalira mi se, lako je to uzeti i u paintu ako nisam zauzet igrom.

ulazi bre, calavera

• Author

Gledam basket, eto me za desetak minuta.

Skin'o ja ovaj Gadwin, mnogo dobar programcic. Moracu da "kupim" kompletnu Pro verziju.

Igra li se ista neobavezno?

• Author

Ostavio Kajzer link gore.