April 7, 201114 yr http://www.haxball.com/?roomid=f820599b870b4467441d75d4e0f8f0d5fd5f3389cf3df0eadfda937b31a62cb1&pass=1
April 7, 201114 yr Author U prvoj je bilo zajebano, poveli smo rano ali smo onda primili neki glupav gol usled nesporazuma mene i Glog. Do kraja smo ipak uspeli da ubacimo 1 user. Na poluvremenu smo zamenili Glog za Babu i poceli da igramo kako treba (u prvoj smo bili stegnuti), pa je ostatak meca bio 1 rutina. ^_^ Ja sam izasao negde u 3. minutu i pustio Shana da pokaze sta zna.Nego, oni od kojih smo izgubili veceras pukli od Double Shota, a kad kazem pukli - mislim da je bilo 8:0. Mi smo se juce jos i dobro drzali. Edited April 7, 201114 yr by Calavera
April 7, 201114 yr U prvoj je bilo zajebano, poveli smo rano ali smo onda primili neki glupav gol usled nesporazuma mene i Glog. Do kraja smo ipak uspeli da ubacimo 1 user. Na poluvremenu smo zamenili Glog za Babu i poceli da igramo kako treba (u prvoj smo bili stegnuti), pa je ostatak meca bio 1 rutina. ^_^ Ja sam izasao negde u 3. minutu i pustio Shana da pokaze sta zna.Kakve gnusne lazi Poceo sam drugo poluvreme i izasao tek kad smo zabili i treci. Osim nesporazuma kod gola (gde smo svi zasrali, timmi jer se gradio pred golom a mi jer smo obojica mislili da ce izbiti onaj drugi), igrali smo korektno. Moze te oprati samo 20 Zigonasa jer je milostiv <_<
April 7, 201114 yr Author A da, i mislio sam da se nesto tu ne uklapa dok sam pisao. Shan™ je usao posle poslednjeg gola.
April 7, 201114 yr Author Ma nista, Razjareni me zamolili da uzimam skrinove na ove dve njihove utakmice danas.
April 7, 201114 yr Skin'o ja ovaj Gadwin, mnogo dobar programcic. Moracu da "kupim" kompletnu Pro verziju.