Jump to content
IGNORED

Haxball

Calavera

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmi

409

• Calavera

399

• Zli Gli

369

• Feindouno

334

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mi smo tu gdje jesmo jer dete iz beograda ne zna da cita

Posted

Ti si prvi golman Momčilooooo ..!!!

Posted

E sad koji? Pravi ili lazni? Ja sam pravi.

Posted

Okej, ovo bi trebao da bude konacan raspored:cetvrtak 20h - Jajarepetak 19h - Double Shotnedelja 19:30h - Tropa de Elite Baba, 'oces ti moci ove nedelje?

Posted

Ti si prvi golman lažni Momčilooooo ..!!!

Posted
Okej, ovo bi trebao da bude konacan raspored:cetvrtak 20h - Jajarepetak 19h - Double Shotnedelja 19:30h - Tropa de Elite Baba, 'oces ti moci ove nedelje?
Četvrtak i petak mogu, nedeljom ne mogu.
Posted (edited)

Dobro, kod pojma je obrnuto, skupicemo se.Nego, svratite kod bika sad, igra se 3v3.

Edited by Calavera
Posted

Fino smo odigrali sa Babom, a protivnici nisu bili neki amateri. Dve rutinske pobede, jedna napeta posle 0:2, i jedan nesrecan poraz pred kraj. Svidja mi se sto smo ovu trecu gubili i napadali svo vreme, sto se isplatilo na kraju.

Posted

Cek cek ne pominjes cetvrtu gde smo vas pobedili 1:0? Sram te bilo mator covek a laze!

Posted

Ja mislim da ti lazes.Zlog niko nikad nije dobio u poslednjoj utakmici.There's always one more ...

Posted (edited)

Corav sam pa sta...

Edited by Moća
Posted

Danasnji mec je pomeren za pola sata kasnije, znaci 20:30h. Be there or be square.

Posted

Jebem ih ja, moram sad ranije u teretanu a najbolje ribe idu uvece. <_<

Posted

Moca suspendovan !!!!Haxball savez PPPa je na danasnjoj vanrednoj sednici jednoglasno odlucio da ce uloziti zalbu na ovu i ovakvu odluku.U saopstenju se navodi da je ovo sracunata provokacija sa ciljem da se unese nemir u ionako uzavrelu atmosferu kaja vlada u PPP Hax repStaciji ciji je Moca potencijalni clan.Narocito je indikativno da se ovo desilo pred odlucujuca 3 meca u grupi u trenutku kad repStacija kuburi sa kvalitetnim golmanima nakon ShanJan-ovog zahteva za drzavljanstvom uvek neugodne Botswane i napada pojedinih tabloida na Vukotica kome je nalepljena etiketa - Menadzerski igrac.