Timmi Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 mi smo tu gdje jesmo jer dete iz beograda ne zna da cita
Calavera Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Okej, ovo bi trebao da bude konacan raspored:cetvrtak 20h - Jajarepetak 19h - Double Shotnedelja 19:30h - Tropa de Elite Baba, 'oces ti moci ove nedelje?
Baba Ji Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Okej, ovo bi trebao da bude konacan raspored:cetvrtak 20h - Jajarepetak 19h - Double Shotnedelja 19:30h - Tropa de Elite Baba, 'oces ti moci ove nedelje?Četvrtak i petak mogu, nedeljom ne mogu.
Calavera Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 (edited) Dobro, kod pojma je obrnuto, skupicemo se.Nego, svratite kod bika sad, igra se 3v3. Edited April 6, 2011 by Calavera
Zli Gli Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Fino smo odigrali sa Babom, a protivnici nisu bili neki amateri. Dve rutinske pobede, jedna napeta posle 0:2, i jedan nesrecan poraz pred kraj. Svidja mi se sto smo ovu trecu gubili i napadali svo vreme, sto se isplatilo na kraju.
Moća Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Cek cek ne pominjes cetvrtu gde smo vas pobedili 1:0? Sram te bilo mator covek a laze!
Kayser Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Ja mislim da ti lazes.Zlog niko nikad nije dobio u poslednjoj utakmici.There's always one more ...
Moća Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 (edited) Corav sam pa sta... Edited April 6, 2011 by Moća
Calavera Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Danasnji mec je pomeren za pola sata kasnije, znaci 20:30h. Be there or be square.
Zli Gli Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Jebem ih ja, moram sad ranije u teretanu a najbolje ribe idu uvece. <_<
Kayser Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Moca suspendovan !!!!Haxball savez PPPa je na danasnjoj vanrednoj sednici jednoglasno odlucio da ce uloziti zalbu na ovu i ovakvu odluku.U saopstenju se navodi da je ovo sracunata provokacija sa ciljem da se unese nemir u ionako uzavrelu atmosferu kaja vlada u PPP Hax repStaciji ciji je Moca potencijalni clan.Narocito je indikativno da se ovo desilo pred odlucujuca 3 meca u grupi u trenutku kad repStacija kuburi sa kvalitetnim golmanima nakon ShanJan-ovog zahteva za drzavljanstvom uvek neugodne Botswane i napada pojedinih tabloida na Vukotica kome je nalepljena etiketa - Menadzerski igrac.
Recommended Posts