Jump to content
IGNORED

Haxball

Calavera

Recommended Posts

Posted
Raspored za ovu nedelju:cetvrtak 20h - Jajarepetak 21h - Double Shotnedelja 20h - Tropa de Elite
otkazujem petak. za sad
  • Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmi

409

• Calavera

399

• Zli Gli

369

• Feindouno

334

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
otkazujem petak. za sad
Mozes nesto ranije u petak, recimo 19 ili 20h?
Posted

Jel se igra nekome?http://www.haxball.com/?roomid=339b668a0afe2bae47c187aafa49c6c93caa556c3a14c6ab04dd7f081af1e5dd&pass=1

Posted

Mogu sam da kazem da je ovaj vecerasnji sastanak tj okupljane bilo veoma plodno. Prvo je ekipa novinara pojacana Pojmom pobedila repstaciju dve partije i to 2:0 i 2:1 i imamo nove kandidate za istu a pogotovu na mestu golmana. A potom je ekipa u sastavu: Calavera, Kayser Zli i ja igrala protiv NBG-a, Fei-ja, Timmi-ja i Vukotica prvu utakmicu izgubila nesrecno 3:1 ali je u revansu palo jedno Salkeovanje 5:1!!! Sad tvrdim da je Calavera ubedljivo najbolji igrac na PPP prostorima! A Timmi ima najbolji sut i fantasticno gradi loptu.

Posted

Sve je istina! Najbolji sam!Nego, raspored za ovu nedelju je posle zajebanih pregovora malo promenjen:cetvrtak 20h - Jajarepetak 19h - Double Shotnedelja 20h - Tropa de Elite

Posted

svaka cast calaveri, ali moca vukotic je ubedljivo najbolji igrac na ppp-u. nikad se srbija nece otarasiti menadzerskih kombinacija zbog kojih ne igra vukotic. <_<

Posted
cetvrtak 20h - Jajarepetak 19h - Double Shotnedelja 20h - Tropa de Elite
ja ne mogu četvrtak i petak, neka igra "Shan" umjesto mene.
Posted

Samo da prijavim da je ekipa u sastavu Kayser - Teribl Murijel - Uejd rutinski oprala lazne reprezentativce u sastavu Calavera (lazni MVP) - Timmi - Zli Gli. Rutinski.

Posted
ja ne mogu četvrtak i petak, neka igra "Shan" umjesto mene.
igraju vam igraci iz bocvane dok za nase dete iz beograda nema mesta. :isuse: zato smo tu gde jesmo