Jump to content
IGNORED

Haxball

Calavera

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmi

409

• Calavera

399

• Zli Gli

369

• Feindouno

334

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

idite u kuracSent from my kanta using Tapatalk

Posted (edited)

Pojmo, ovi tvoji nisu bas bazdareni. Ovaj sto "voli pas-igru" ne dodaje uopste, a onaj drugi (pera djura ili kako vec) nije normalan. Lepo si mi uvalio ekipicu, nema sta :D

Edited by Zli Gli
Posted

pa nisu to moji, ne znam ja "voli pas igru", i bješe li "djole robija"-u. moji su oni što sam sa njima igrao, a i njih sam slučajno našao, pobjegli iz naše sobe pa ja krenuo da ih tražim

Posted

Ma pretpostavio sam da nisu posto sam video da sa njima nisi komunicirao, nego te malo zezam :D A ti tvoji su dobri, fino igraju.

Posted

Ima li kandidata za reprezentaciju ili je Vukotic i dalje prvi Shan?

Posted

Vukotic je choker.Cim mu se pomene repStacija noge mu se oTseku :)

Posted

Selektor: Vukotic no pasaran!5. april 2011.Nakon sinocnjeg treninga koji je bio otvoren za javnost, u narodu su se pojavile neke dileme. Glavna tema u fudbalskim kuloarima ovih dana je da li je Moca Vukotic sazreo za ulazak u repstaciju kao lazni Shan. Ne postoji niko kompetentniji da nam odgovori na to pitanje nego selektor a ujedno i najbolji, najlepsi i igrac koji je redovno najvisi u skoku, Evil Glintic.- Vukotic? Sta da vam kazem, videli ste i sami. Taj covek napravi jedan dobar potez svake prestupne godine a kikseva ima za izvoz. Mi ostali ne mozemo da se nadavamo™ golova koliko on moze da zajebe nazad, tako da ne znam cemu uopste polemika o njegovom ulasku u repstaciju. I ti sto ga guraju su smesni likovi. Taj Kojot ne moze ni sebi da sastavi tim koji ce da pobedi Crno Gorenje na domacem terenu a mesa se drugima u pos'o, totalno je smesan lik. I Yoyogi, po cemu je taj poznat u svetu fuzbala osim po skandalima i namestanju meceva zbog kladionice? To su sve neki nebitni likovi kojima je u interesu da unesu razdor u repstaciju, ali mogu samo da im porucim: crknite dusmani, stigla je zvezda Evil Glintic!Dakle, za Vukotica ce repstacija do daljnjeg ostati nedosanjani san. Mala satisfakcija moze da mu bude to sto je omiljen medj' rajom, a pogotovo medju zenskim svetom. Tokom sinocnjeg treninga su vidjene devojke koje su nosile majice sa natpisima "Vukoticu, jebi me!", "Vukoticu, zelim s tobom decu!", "Vukoticev je ogroman!" i slicno. U svakom slucaju, u godini kad nema evropskog ili svetskog prvenstva, uzbudjenja u fudbalskom svetu PPP-a svakako nece nedostajati.

Posted

Znaci ne zna se ko je gori na golu dal Moca ili Moća :D

Posted

puko mi bio internet gli, dobar hax se igrao...

Posted

Skontao sam, cim posle nije moglo da se udje u sobu. Dobra ti je veza na poslu, meni ping do 70ak i nema laga uopste.

Posted

Ma jok. :) Veza je dobra jer nema slabljenja, direktno sam u centrali. :lol: