April 3, 201114 yr Vamos!http://www.haxball.com/?roomid=c5136840433ef835482fcfde81b5c47b6f06a9a2bb2bede88d2e9e737141118b&pass=1
April 4, 201114 yr jbg, nisam bio u mogućnosti da učestvujem, kako je prošlo, vidim spominju se pobede a tamo na tabeli stoji i poraz? Kad su sledeći mečevi?
April 4, 201114 yr Author 2 pobede i 1 poraz (Timmiju zalagovalo, pa su nam samo ubacili loptu u mrezu), samo cekamo da nam potvrde onu drugu pobedu.Sledeca 3 meca tokom ove nedelje, najverovatnije po 1 u cetvrtak i nedelju i jos 1 u petak ili subotu.
April 4, 201114 yr prvu smo dobili 4-0 protiv nekih koji su realno losi, cisto otaljavanje. drugi su vec bili mnogo bolji i tu smo partiju odigrali odlicno, bas kako treba 4-1. e sad, trecu smo igrali protiv likova koji su se branili 90% vremena i na 1-1 u drugoj partiji meni zabaguje igrica i zalijepi me za lijevu ivicu, iza naseg gola, tako da je gol ostao prazan i izgubimo 2-1. glupost.nije meni nista zalagovalo, nego je igrica zabagovala. nije bio nikakav lag, desavalo se ono i ranije. Edited April 4, 201114 yr by Timmi
April 4, 201114 yr Author Ma, nebitno. Uglavnom, takav bag sam video mozda 3 puta koliko igram ovo. Neverovatan baksuz. :(
April 4, 201114 yr do sobe je sigurno, jer je i onom liku zabagovalo isto tako u prvoj, samo sto je njihova situacija bila mnogo bolja. Edited April 4, 201114 yr by Timmi
April 4, 201114 yr boga mi, vreme je da se neki igrači zamisle malo o svojoj igri i obavezama. repstacija je svetinja i nema tu mesta za one koji nisu spremni da izginu na terenu za dres najdražih boja. u suprotnom, mogli bi neki od rezervista da nenadano dobiju šansu u budućim okršajima. repstacija je iznad svih, svaki izgovor je suvišan i neozbiljan. pamet u glavu i dupe uz zid!
April 4, 201114 yr Treba da uvezbate letece izmene u slucaju slicnih bagova.Cim zabaguje odmah u gledaoce a novi ulazi.
April 4, 201114 yr boga mi, vreme je da se neki igrači zamisle malo o svojoj igri i obavezama. repstacija je svetinja i nema tu mesta za one koji nisu spremni da izginu na terenu za dres najdražih boja. u suprotnom, mogli bi neki od rezervista da nenadano dobiju šansu u budućim okršajima. repstacija je iznad svih, svaki izgovor je suvišan i neozbiljan. pamet u glavu i dupe uz zid!potplaceni burek-jogurt novinar <_<
April 4, 201114 yr Da mu mi platimo neku jagnjetinu, mozda ce onda pisati kako smo evropski Brazioci?