Кристофер Лумумбо Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 nisi se valjda ozbiljno iznervirao zbog poraza u haxballu?
Čiko Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Sad kad se tenis zavrsio mogao bi neko da se otvori za 1 poljance..
nbg4ever Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Vamos!http://www.haxball.com/?roomid=c5136840433ef835482fcfde81b5c47b6f06a9a2bb2bede88d2e9e737141118b&pass=1
Baba Ji Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 jbg, nisam bio u mogućnosti da učestvujem, kako je prošlo, vidim spominju se pobede a tamo na tabeli stoji i poraz? Kad su sledeći mečevi?
Calavera Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 2 pobede i 1 poraz (Timmiju zalagovalo, pa su nam samo ubacili loptu u mrezu), samo cekamo da nam potvrde onu drugu pobedu.Sledeca 3 meca tokom ove nedelje, najverovatnije po 1 u cetvrtak i nedelju i jos 1 u petak ili subotu.
Timmi Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 (edited) prvu smo dobili 4-0 protiv nekih koji su realno losi, cisto otaljavanje. drugi su vec bili mnogo bolji i tu smo partiju odigrali odlicno, bas kako treba 4-1. e sad, trecu smo igrali protiv likova koji su se branili 90% vremena i na 1-1 u drugoj partiji meni zabaguje igrica i zalijepi me za lijevu ivicu, iza naseg gola, tako da je gol ostao prazan i izgubimo 2-1. glupost.nije meni nista zalagovalo, nego je igrica zabagovala. nije bio nikakav lag, desavalo se ono i ranije. Edited April 4, 2011 by Timmi
Calavera Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Ma, nebitno. Uglavnom, takav bag sam video mozda 3 puta koliko igram ovo. Neverovatan baksuz. :(
Timmi Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 (edited) do sobe je sigurno, jer je i onom liku zabagovalo isto tako u prvoj, samo sto je njihova situacija bila mnogo bolja. Edited April 4, 2011 by Timmi
MocaVukotic Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 boga mi, vreme je da se neki igrači zamisle malo o svojoj igri i obavezama. repstacija je svetinja i nema tu mesta za one koji nisu spremni da izginu na terenu za dres najdražih boja. u suprotnom, mogli bi neki od rezervista da nenadano dobiju šansu u budućim okršajima. repstacija je iznad svih, svaki izgovor je suvišan i neozbiljan. pamet u glavu i dupe uz zid!
Kayser Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Treba da uvezbate letece izmene u slucaju slicnih bagova.Cim zabaguje odmah u gledaoce a novi ulazi.
Zli Gli Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ne moze, izmene su dozvoljene samo posle golova i u poluvremenu.
Timmi Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 boga mi, vreme je da se neki igrači zamisle malo o svojoj igri i obavezama. repstacija je svetinja i nema tu mesta za one koji nisu spremni da izginu na terenu za dres najdražih boja. u suprotnom, mogli bi neki od rezervista da nenadano dobiju šansu u budućim okršajima. repstacija je iznad svih, svaki izgovor je suvišan i neozbiljan. pamet u glavu i dupe uz zid!potplaceni burek-jogurt novinar <_<
Zli Gli Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Da mu mi platimo neku jagnjetinu, mozda ce onda pisati kako smo evropski Brazioci?
Recommended Posts