March 30, 201114 yr Nikad bolje zezanje na haxu!Kad god igram protiv Glog pobedim, toliko. <_<+1I dalje cekam da se pojavi neko ko misli da Zli zna da igra
March 30, 201114 yr Ja mislim da Zli misli da Zli zna da igraEDIT: Zasto ovaj topic nije pinovan !??! Edited March 30, 201114 yr by Kayser
March 30, 201114 yr Author Jebiga, uhvatiste me. Fei ce dobiti poziv kad odluci na kojoj poziciji igra!EDIT: Zasto ovaj topic nije pinovan !??!Zamisli, jeste!
March 30, 201114 yr Ja i dalje gledam burazera al da napomenem da sam odigrao jednu sa Zlim i Babom na poziciji golmana i dobili smo 3:0 toliko od mene.
March 30, 201114 yr Ja i dalje gledam burazera al da napomenem da sam odigrao jednu sa Zlim i Babom na poziciji golmana i dobili smo 3:0 toliko od mene.Zato sto ste ti i Baba jaki, logicno.Samo da se ogradim od prostakluka, ono sam napisao jer je selektor poceo da izvoljeva, te nece u plavom timu, te nece u crvenom... te nece sa mnom, te mu je tim prejak, te preslab... na kraju smo odigrali i oprali ih 2-0 sto se vidi na nekoj od slika.
March 30, 201114 yr Fei sto na Nordicu nema vise Rumuna? Medijas opet pokrio hendikep ovaj put za 15 poena :)
March 30, 201114 yr Ja mislim da je sazrelo za jedan mec selektor protiv novinara, samo jos da se utvrdi ko je selektor, a ko su novinari
March 30, 201114 yr Ko je bio prisutan, video je da nisam prvi poceo sa provokacijama i psovkama. Kad ti neko napise da mu sisas kurac, mozes samo da napises to isto (a bilo je provokacija i pre toga).Sto se tice Calaverine privatne poruke u kojoj je kao odredio da ce ipak igrati njih trojica, da napisem i ovde, ukratko - nece da moze tek tako. Edited March 30, 201114 yr by Zli Gli