Jump to content

Haxball

Featured Replies

Hax je pao na najnize grane :(

Nikad bolje zezanje na haxu!Kad god igram protiv Glog pobedim, toliko. <_<

Da, protiv mene, kojota i petra lukovica :Hail:

zasU :isuse:

Reveal hidden contents

On 30. 3. 2011. at 15:56, LeBron said:
Nikad bolje zezanje na haxu!Kad god igram protiv Glog pobedim, toliko. <_<
+1I dalje cekam da se pojavi neko ko misli da Zli zna da igra :fantom:

Ja mislim da Zli misli da Zli zna da igraEDIT: Zasto ovaj topic nije pinovan !??!

Edited by Kayser

• Author
  On 30. 3. 2011. at 16:03, nbg4ever said:
201103300269.jpg
Jebiga, uhvatiste me. Fei ce dobiti poziv kad odluci na kojoj poziciji igra!
  On 30. 3. 2011. at 16:07, Kayser said:
EDIT: Zasto ovaj topic nije pinovan !??!
Zamisli, jeste!

Ej, ajd sad kad Zli nije online da se konacno dogovorimo za tu reprezentaciju. :lol:

Ja i dalje gledam burazera al da napomenem da sam odigrao jednu sa Zlim i Babom na poziciji golmana i dobili smo 3:0 toliko od mene.

On 30. 3. 2011. at 16:23, Moća said:
Ja i dalje gledam burazera al da napomenem da sam odigrao jednu sa Zlim i Babom na poziciji golmana i dobili smo 3:0 toliko od mene.
Zato sto ste ti i Baba jaki, logicno.Samo da se ogradim od prostakluka, ono sam napisao jer je selektor poceo da izvoljeva, te nece u plavom timu, te nece u crvenom... te nece sa mnom, te mu je tim prejak, te preslab... na kraju smo odigrali i oprali ih 2-0 sto se vidi na nekoj od slika.

Fei sto na Nordicu nema vise Rumuna? Medijas opet pokrio hendikep ovaj put za 15 poena :)

Otkud znam, jebo Nordic, ima dosta drugih...Ja igrao Rovinari -20.5 cool.gif

Ja mislim da je sazrelo za jedan mec selektor protiv novinara, samo jos da se utvrdi ko je selektor, a ko su novinari

Selektor je ZliYoyogi a novinari su svi ostali.

Ko je bio prisutan, video je da nisam prvi poceo sa provokacijama i psovkama. Kad ti neko napise da mu sisas kurac, mozes samo da napises to isto (a bilo je provokacija i pre toga).Sto se tice Calaverine privatne poruke u kojoj je kao odredio da ce ipak igrati njih trojica, da napisem i ovde, ukratko - nece da moze tek tako.

Edited by Zli Gli