Jump to content
IGNORED

Haxball

Calavera

Recommended Posts

Posted

Pojmo, uloguj se i proveri PM-ove. evilsmile.gif

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmi

409

• Calavera

399

• Zli Gli

369

• Feindouno

334

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

soba iznad radi, završio sam kopiranje :D

Posted

3 na 3 Big :Dhttp://www.haxball.com/?roomid=1cfaf57d7de70eea2763b1fc88ab87fd4c149a8cdcb44e1fd24c59af3d986a95&pass=1

Posted

nova soba bez sifraaj dok ima mestahttp://www.haxball.com/?roomid=1497dd5dc68b4ae5eddc667ded5ef3e80eaa8097e52d0047b98bf7c5d8775679

Posted

Nema au, nego cinjenice. angry.gifDakle, ekipa u sastavu Dalibor, Vukotic i moje visocanstvo je preslisala neki amaterski sastav koji cu cinili Lebron, Kajzer i ocajni Mjuriel. Zapravo, mislim da je bilo 3:3 u partijama i onda smo odlucujucu isli na sve ili nista i pomerili im dupeta jednom petardom. Ako ih ne budete vidjali na forumu neko vreme, da znate sta je u pitanju. tongue.gif

Posted

Laz, prokleta laz! angry.gif Dobili smo ih bar sest puta za redom (priznajem, uglavnom tesno uz par izuzetaka). Onda nam je dosadilo, a i ja sam otisao po neki sir te sam igrao samo sa jednom rukom. I to je sve sto imam da kazem na ovu temu.

Posted

Ma Gli vec ide u pakao, laganje mu je najmanji problem :(

Posted

:)nije lepo da izvrces moje reci :Dpriznaj da ne umes da se nosis sa porazom :P

Posted
Laz, prokleta laz! angry.gif Dobili smo ih bar sest puta za redom (priznajem, uglavnom tesno uz par izuzetaka). Onda nam je dosadilo, a i ja sam otisao po neki sir te sam igrao samo sa jednom rukom. I to je sve sto imam da kazem na ovu temu.
+1
Posted

obojica ste sekli sir? angry.gif

Posted

Ja igrao sa obe ruke i bez ikakvog sira u okolini, ali mi je motivacija bila na nuli posle serije pobeda.A i video sam koliko je Gliju znacila ta jedna pobeda. :fantom: