Jump to content
IGNORED

Haxball

Calavera

Recommended Posts

Posted

:D ok, jasno je da sam pogresno skapirao chat, izvini dalibore.

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmi

409

• Calavera

399

• Zli Gli

369

• Feindouno

334

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Ma nisam napisao nista strasno.nego sam ga posle akcije u kojoj se zalepio pejsiju i mi primili gol, pitao da li mora da juri bas svaku loptua suki je rekao iz zezanja: "pa stvarno pejsi!" a na pitanje pejsija na koga se odnosi, ja sam nespretno odgovorio "pa sta mislis?!"misleci da se podrazumeva da se odnosi na sukijaja cu svakako malo da odmorim :)suki, nemoj da se ljutis :D

Edited by Далибор
Posted

Kako sam iskusno otisao prije nego sto je sranje udarilo ventilator :lol:

Posted

Meni bas do jaja sto je pocelo ovako da se kuva i da sevaju skandali ko u pravom fuzbalu biggrin.gif A suki je car i to je svima jasno, naravno.

sad udjoh kod zlijevog coolinga 1 na 1 i kad sam ga dobio 3-1 i rekao mu kako je dobar igrac kikovao me i poslao u pm. :( toliko o zlijevim igracima. <_< zli, od sad u nasim sobama da cutis. angry.gif
Ne znam za 1 na 1, stvarno, ali ono sto je igrao onda je najbolje sto ja videh u igru 2 na 2 otkako igram ovo cudo. Mada sam i napisao da nije igrao kao vanzemunac nego da je bio jako racionalan. A moze biti i da to nije taj, ko ce ga znati.
Posted

pa da, ja sam skroz van ovih konvencionalnih kanala haxball komunikacije. ne znam ko je suki btw, to jest da li se radi o liku sa foruma. recimo da je moj propust sto ne hvatam sve tokove i desavanja.

Posted
Ne znam za 1 na 1, stvarno, ali ono sto je igrao onda je najbolje sto ja videh u igru 2 na 2 otkako igram ovo cudo. Mada sam i napisao da nije igrao kao vanzemunac nego da je bio jako racionalan. A moze biti i da to nije taj, ko ce ga znati.
taj je sigurno, jer igra odlicno. kakve ti supcine hvalis :o suki je sulundar(sise kupamo u znoju)
Posted

Sad sam igrao u coolingovoj sobi i potvrdjujem da je supcina, a i verovatno ga je kenjalo ono vece posto smo ih sad neki kalipso i ja pokidali najstrasnije. Mislim da je bilo 5:2 u pobedama, s tim sto je na 2:0 za nas prekidao, i kikovao je neke likove usput. I dalje tvrdim da dobro igra (osim sto stvarno preteruje sa onim od zid, citam ga kao knjigu) ali da je shaban - jeste. I drago mi je sto smo ih karali.

Posted

Jel igrao neko danas? Meni ping u svim sobama podivljao, prosecno oko 180 isuse.gif

Posted

Po zavrsetku utakmice...http://www.haxball.com/?roomid=15ab2f22588677bd7f0ac394d8d935cd30db0aaff61f0ea628d5418b8b5691ca&pass=1

Posted

nece niko da se igra :(

Posted

Ja probao da udjem bez da sam video temu, i sifra nije bila "ziga". unsure.gif