Jump to content

Haxball

Featured Replies

Pa ne znam, vidi s njima. Zapravo, ne moras s njima ako neces, bitno je samo da odigramo jedan mec i ostanemo na onoj 3vs3 listi. Mozemo i sa vukajlijom, imaju i oni ekipu. Tu bi nam i ping bio korektan.Inace, danas sam igrao sa onim Spancem Kalajanom (mislim da je 10. na 1vs1 listi) i sa nekim Poljakom (27. na listi). Kalajan me dobio 11:2 i 6:5 (trazio sam da obe on hostuje), uz veliki lag. Ne igra nista spektakularno, samo koristi jebeni zid i lako ga je procitati. Ja jos i ne igram cesto 1 na 1 ali smo u drugoj bili skroz egal, bez obzira na ping i cinjenicu da mi je prvi gol zabio kad me lag izbacio van terena (mada je osim tog gola bio korektan). Sa Poljakom (5:1 i 4:2) je bilo totalno neigrivo, stalno me bacalo van terena pa je on morao da me ugura nazad, hteo covek lepo i da ponisti ali sam mu dao da pise rezultat jer je neki dobar lik.Realno, 1 na 1 je sranje ali makar covek nema da se ljuti na bilo koga osim sebe. Sve vise mi se svidja da makar povremeno odigram koju.

kad igras 1 na 1 uvijek hostuj jednu partiju, zato sto je p2p igra i lag i ping su vam medjusobno isti

Edited by Timmi

ima li vas za poslije 8 za 4 na 4 da izazovem par ekipa?

Ma ja igram i kod nas i kod random hostova otkako je igra napravljena, nego se kod nas pici samo na velikom terenu a nemamo dovoljno kvalitetnih igraca za tako nesto. Zapravo, uvek imamo nekog ko minira a jedan sjebe sve, laganeze (iako je npr. sulundar 1 car i dusa od coveka).2 na 2 na klasik i 3 na 3 na velikom je do jaja, a mi igramo 4 na 4 i to je veliko sranje kad nema 8 dobrih. A nema. I duvaj ga, Fei pedere!
Znaci upadas kao padobranac kod nepoznatih ljudi? :isuse: 4 na 4 na nasim terenima je sranje prije svega zbog laga pa se svaki put neko smori. I duvaj ga, Lji pedere!

Ja sam tu posle 10, u 8 idem u teretanu.

kad igras 1 na 1 uvijek hostuj jednu partiju, zato sto je p2p igra i lag i ping su vam medjusobno isti
Verujem, samo sto kad ja hostujem igra ide kao usporeni snimak i bas je mucenje igrati tako. A i ovo sam igrao cisto da probam kako ide pa mi nije toliko bilo bitno kako cu proci, mada bi bilo lepo kad bi moglo da radi kako treba i protiv stranaca.

Tebi laguje i kad hostujes?? :)

Kayseru zasto jos nisi napravio sobu?

Lebron syndrome ... :fantom:

200612121046_papuce.jpg
Tebi laguje i kad hostujes?? :)
Ma jok, nego radi usporeno, sama igra ide jedno 35% sporije nego sto treba. Probao je neko od nasih sa mnom kad sam ja bio host, ne mogu da se setim sad ko. Uzas zivi, totalno ubija igru.

hoces 2 na 2?

• Author

Aj' malo.Izjasnite se za ligu, valjda mozemo da sakupimo jedno 5-6 ekipa od po 3 igraca (veliki teren or bust!).