Jump to content

Haxball

Featured Replies

Svaki konj sebe hvali :lol:

Ja vas sve mrzim jer meni ne radi kako treba.

Realno ja sam najjebitacniji napadac al ne zelim da vas skenjavam pa cucim u odbrani. Najbolji mi je kajzer - kad je dosao igrao je samo napad, sad igra samo odbranu :huh:

Ja sam prejak i u napadu i u odbrani pa sam sam sebi sjebao kompjutor i internet da bi vam i dalje bilo zanimljivo da igrate.

Ja vas sve mrzim jer meni ne radi kako treba.
A mi mislili dosao ti drugar pa nas kuliras :wicked:
Realno ja sam najjebitacniji napadac al ne zelim da vas skenjavam pa cucim u odbrani. Najbolji mi je kajzer - kad je dosao igrao je samo napad, sad igra samo odbranu :huh:
pa kad smo poceli ja sam skoro samo igrao odbranu (turnir sa pejsijem i stefom) pa mi zato dosadilo. a bolje mi ovako da vam poslije kenjam kad userete, a i ubio bih draz igre kad ne bismo gola primili

Realno smaras u odbrani ali najgori je Dalibor. Kakav se bunker igra u njegovim ekipama to je odvratno, dodje mi nekad da pucam u monitor angry.gif

Realno smaras u odbrani ali najgori je Dalibor. Kakav se bunker igra u njegovim ekipama to je odvratno, dodje mi nekad da pucam u monitor angry.gif
trebao si igrati protiv vukajlije. znaci, jedan je non stop na golu, a jos dvojica stoje oko centra kad je njihov napad. kad se brane, svi su na golu, kako drugacije

Igrao sam jednom, napunili smo ih jednu a onda smo poceli da igramo ko retardi. Protiv nasih top 5 bi imali sanse samo ako se igra na 3-4 pobjede pa da nas izmore. edit:kao retardi = da se onaj na golu smori i pocne da leti napad + tad nismo igrali neke smislene akcije kao sto ovih dana pokusavamo.

Edited by Feindouno

Vujaklije su igrale najodvratniji fuzbal a mi se jos zajebavali, timi pizdeo, pobego sa terena, 3. postava se jedva sastavila... i tako nas jedva dobijali 1-0. Jednom da zasucemo rukave i potrsimo ih za nauk.

Al kako ih ne mrzi jebote :isuse: Mislim koja je fora? Ok, mogu da odigram na golu 5 min ako moram ali toliko smara da je to jezivo.

Mi smo tad igrali za raju i zanemarili taktiku, jebiga. Zato i treba organizovati revans pa da i mi malo taktiziramo.

Aj nek neko udje u Kizoninho's room, igra se opasno dobro.

Sta ti trazis tamo onda ? :D

se igra negde?