Zli Gli Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ja vas sve mrzim jer meni ne radi kako treba.
Shan Jan Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Realno ja sam najjebitacniji napadac al ne zelim da vas skenjavam pa cucim u odbrani. Najbolji mi je kajzer - kad je dosao igrao je samo napad, sad igra samo odbranu
Zli Gli Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ja sam prejak i u napadu i u odbrani pa sam sam sebi sjebao kompjutor i internet da bi vam i dalje bilo zanimljivo da igrate.
Feindouno Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ja vas sve mrzim jer meni ne radi kako treba.A mi mislili dosao ti drugar pa nas kuliras
Timmi Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Realno ja sam najjebitacniji napadac al ne zelim da vas skenjavam pa cucim u odbrani. Najbolji mi je kajzer - kad je dosao igrao je samo napad, sad igra samo odbranu pa kad smo poceli ja sam skoro samo igrao odbranu (turnir sa pejsijem i stefom) pa mi zato dosadilo. a bolje mi ovako da vam poslije kenjam kad userete, a i ubio bih draz igre kad ne bismo gola primili
Feindouno Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Realno smaras u odbrani ali najgori je Dalibor. Kakav se bunker igra u njegovim ekipama to je odvratno, dodje mi nekad da pucam u monitor
Timmi Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Realno smaras u odbrani ali najgori je Dalibor. Kakav se bunker igra u njegovim ekipama to je odvratno, dodje mi nekad da pucam u monitor trebao si igrati protiv vukajlije. znaci, jedan je non stop na golu, a jos dvojica stoje oko centra kad je njihov napad. kad se brane, svi su na golu, kako drugacije
Feindouno Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 (edited) Igrao sam jednom, napunili smo ih jednu a onda smo poceli da igramo ko retardi. Protiv nasih top 5 bi imali sanse samo ako se igra na 3-4 pobjede pa da nas izmore. edit:kao retardi = da se onaj na golu smori i pocne da leti napad + tad nismo igrali neke smislene akcije kao sto ovih dana pokusavamo. Edited February 28, 2011 by Feindouno
Shan Jan Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Vujaklije su igrale najodvratniji fuzbal a mi se jos zajebavali, timi pizdeo, pobego sa terena, 3. postava se jedva sastavila... i tako nas jedva dobijali 1-0. Jednom da zasucemo rukave i potrsimo ih za nauk.
Feindouno Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Al kako ih ne mrzi jebote Mislim koja je fora? Ok, mogu da odigram na golu 5 min ako moram ali toliko smara da je to jezivo.
Zli Gli Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Mi smo tad igrali za raju i zanemarili taktiku, jebiga. Zato i treba organizovati revans pa da i mi malo taktiziramo.
Zli Gli Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Aj nek neko udje u Kizoninho's room, igra se opasno dobro.
Recommended Posts