Jump to content
IGNORED

Haxball

Calavera

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmi

409

• Calavera

399

• Zli Gli

369

• Feindouno

334

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

posto sam ja sad dosao, istjerajte nekog iz te sobe. jesam li vam dao sliku :ziga: sa trofejom ili nisam...

Posted

Koliko je trajala ova? Oci su mi ispale :blink: Pobjednika je naravno odlucio #19 :ziga:

Posted
Koliko je trajala ova? Oci su mi ispale :blink: Pobjednika je naravno odlucio #19 :ziga:
Manje, 14 minuta i nesto.
Posted

Jbt uskoro cemo ko kriket da teramo ovo. "Zapamtite pozicije".

Posted

Pa Shane ovu zadnju smo izgubili sto svi jurimo na loptu ko muve bez glave umesto da samo jedan krene.

Posted

Pa da, zbog neorganizacije. Onaj ziga me juri po terenu ko da ce da me jebe. A i ja lose branim. Mada realno ovi su mozda bili malo bolji od nas.

Posted

Dobro de, umalo da pobedimo ove preplacene zvezde. Nije ni to tako lose :tesimsesmajli:

Posted
Pa da, zbog neorganizacije. Onaj ziga me juri po terenu ko da ce da me jebe. A i ja lose branim. Mada realno ovi su mozda bili malo bolji od nas.
Dajte molim vas, koliko smo se mi samo gubili... malo zbog laga a vise zbog toga sto smo svi napadaci i ne znamo kako da se ponasamo na svojoj polovini :lol: Ali u napadu je postojao 1 sistem za probijanje bunkera :ziga:
Posted

ja znam odlicno da igram u odbrani, ali mi dosadno pa vas pustam da se mucite :)