Jump to content

Haxball

Featured Replies

• Author

17 minuta i 22 sekunde :Hail:

?Toliko ste igrali sa produzetkom?

Full... <_<

posto sam ja sad dosao, istjerajte nekog iz te sobe. jesam li vam dao sliku :ziga: sa trofejom ili nisam...

Koliko je trajala ova? Oci su mi ispale :blink: Pobjednika je naravno odlucio #19 :ziga:

• Author
  On 27. 2. 2011. at 23:54, Feindouno said:
Koliko je trajala ova? Oci su mi ispale :blink: Pobjednika je naravno odlucio #19 :ziga:
Manje, 14 minuta i nesto.

Jbt uskoro cemo ko kriket da teramo ovo. "Zapamtite pozicije".

Pa Shane ovu zadnju smo izgubili sto svi jurimo na loptu ko muve bez glave umesto da samo jedan krene.

Pa da, zbog neorganizacije. Onaj ziga me juri po terenu ko da ce da me jebe. A i ja lose branim. Mada realno ovi su mozda bili malo bolji od nas.

Ajde Shane iznesi sav prljav ves na videlo <_<

Dobro de, umalo da pobedimo ove preplacene zvezde. Nije ni to tako lose :tesimsesmajli:

On 28. 2. 2011. at 0:09, Shan Jan said:
Pa da, zbog neorganizacije. Onaj ziga me juri po terenu ko da ce da me jebe. A i ja lose branim. Mada realno ovi su mozda bili malo bolji od nas.
Dajte molim vas, koliko smo se mi samo gubili... malo zbog laga a vise zbog toga sto smo svi napadaci i ne znamo kako da se ponasamo na svojoj polovini :lol: Ali u napadu je postojao 1 sistem za probijanje bunkera :ziga:

ja znam odlicno da igram u odbrani, ali mi dosadno pa vas pustam da se mucite :)