Jump to content

Haxball

Featured Replies

jbt, 2 sata se zamlacujem a jos loptu ne videK :fantom:

Bacite ovde link za sobu kad neko napravi.

Timmi, kralju, kakvi su ti ono rezultati na ESL-u 1 na 1? Jednu partiju si izgubio 12:1, drugu dobio 14:2...laugh.gifHail.gif

pa sta mislis? znas kakav je lag bio, samo sam stajao na stativi i tjerao je u cosak, a onda odjednom vidis loptu u golu. nista izmedju, nikakva slika. a na 30s do kraja, kod reza 11-0 za njega i 14-2 u prvoj za mene, dajem gol za pobjedu, mada ga nisam vidio. spektakl.

vi i dalje igrate ovo? jebla vas kristina sve :D

Igra li se?

pa sta mislis? znas kakav je lag bio, samo sam stajao na stativi i tjerao je u cosak, a onda odjednom vidis loptu u golu. nista izmedju, nikakva slika. a na 30s do kraja, kod reza 11-0 za njega i 14-2 u prvoj za mene, dajem gol za pobjedu, mada ga nisam vidio. spektakl.
Ma skontao sam odma' da je zbog laga al' mi opet bilo smesno :D

javio se admin esl. trazi da se dogovorimo da odigramo za 48 sati ili mozemo da brisemo match. ja sam ponudio brisanje, samo moraju i oni da prihvate.

Ja bih da ih cimamo jos malo :)

aj malohttp://www.haxball.com/?roomid=74ab1b84fabb53b10ecd229ca208c8891be88a1a30fde9d814dea225ee438e78&pass=1ziga

Igramo?

ae

• Author

+1

Pa pravite sobu angry.gif Meni je net kritican veceras, pola sajtova ne otvara, bas me zanima kakav ce biti pingpong