Jump to content
IGNORED

Haxball

Calavera

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmi

409

• Calavera

399

• Zli Gli

369

• Feindouno

334

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Aj' neka neko drugi napravi sobu, net mi je uzasan. Igra opasno laguje.

Posted
Aj' neka neko drugi napravi sobu, net mi je uzasan. Igra opasno laguje.
PPPRoompass: bobek
Posted (edited)

I kako da nadjem 'sobu' na spisku? :lol:edit: easy, samo trazite makedonsku zastavu :lol:

Edited by Venom
Posted (edited)

Connecting to RTMFP server .Ok!Connecting to host .........You were unable to connect to the room host.

Edited by Venom
Posted

Meni je uslo, tu smo cedo, ja i Reaktor.

Posted

If you're experiencing problems connecting to host then you are one of the unfortunate few people who have evil routers.The reason you have this problem is because the NAT hole punching tech used to make P2P connections in Flash is not compatible with your network topology. This is not a problem with the game, it is a problem with Flash, there is nothing the dev can do about it.---Ima nekih resenja, ali nazalost, nakacen sam na wireless u zgradi i nemam pristup ruteru.

Posted

Dobra je igra skroz, par puta mi seckalo malo. Ima da opustoši forum načisto.

Posted

Pokazao sam Filipenku par fora i smorio se i otisao. Strah me da posle par meceva i vi necete da se druzite sa mnom... <_<

Posted
PPPRoompass: bobek
I kako da nadjem 'sobu' na spisku? :lol:edit: easy, samo trazite makedonsku zastavu :lol:
Meni je uslo, tu smo cedo, ja i Reaktor.
room id
Posted (edited)

Aj' da probam opet, sad sam namestio da bude za 4 igraca pa ne bi trebalo da laguje.Nova soba, password: ziga.edit: ne ide, jebiga. Na srecu, naslo se dobrovoljaca da otvore sobu.

Edited by Calavera
Posted (edited)

Zvezda - Partizan 4:3, Ziga i Panta dominirali. ^_^U sobi ima jos nekoliko mesta za one koji bi da probaju, dig je otisao negde ali je ostavio komp upaljen, tako da njegov server jos radi.

Edited by Calavera