Jump to content
IGNORED

Biografije

Indy

Recommended Posts

Posted

Posto sam ukapirao da mi je to nekako najomiljeniji zanr, resih da se bacim na 1 citanje (auto)biografija. Ako neko ima dobre preporuke ili impresije, bilo sta, bilo bi zanimljivo cuti.Sledece sto bih voleo da citam je 1 dobra biografija Staljina.

Posted

Milo Gligorijević - Rat i mir Vladimira Dedijera

Posted
Posto sam ukapirao da mi je to nekako najomiljeniji zanr, resih da se bacim na 1 citanje (auto)biografija. Ako neko ima dobre preporuke ili impresije, bilo sta, bilo bi zanimljivo cuti.Sledece sto bih voleo da citam je 1 dobra biografija Staljina.
sorry, indy, ništa mi sad ne pada na pamet, samo sam svratila da se nasmejem boldovanom. zbog nušića, naravno.smile.gif
Posted
51CJRT8E8PL._SL500_AA300_.jpg51ErmW9et2L._SL500_AA300_.jpgU medjuvremenu sam prekopao po postojecim knjigama te sorte kod kuce i otkrio neke koje nisam procitao... Picasso: Creator and Destroyer od Arianne Huffington (za koju kazu da je zensko-osvetnicka prema Pablu), kao i Lennon od Ray Colemana (koju sam pocinjao, pa napustio.)Stormy, kad rece Nusic, otkrih da postoji online Autobiografija (doduse, ne radi u Chromeu, pa moram da je citam u IE). Mada snazno preferiram papirnate knjige.
Posted
Staljin
Posted

Autobiografija Čarlija Čaplina je štivo za svaku preporuku.

Posted

Uh malkom x :Hail: Jes da se vidi da preteruje ponekad ali 1 obavezno stivo.Ima i sjajna knjiga, kod nas prevedena sa "Ja, fedajin". Autobiografska prica o palestincu iz onog njihovog ranog perioda borbe protiv izraela, dok ih je bilo malo i dok su jos bili naivni idealisti:m_100005913.jpg

Posted
192_407_zweig.jpgBiografija jednog goluba preletaca. Obavezno stivo.
Posted

početkom devedesetih pročitala sam (mislim da je bilo hrvatsko izdanje) biografiju Edit Pjaf, koju je napisala njena polusestra Simona Berto.kakav život... preporučujem.

Posted
Sledece sto bih voleo da citam je 1 dobra biografija Staljina.
Ovo je odlično, ima i srpsko izdanje. Od istog autora ima i Mladi Staljin, to nisam čitao. redtsarpackshot.png
Posted (edited)

fransoaz ziru, alma maler ili umetnost zavodjenja

Edited by thermal bug