Indy Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Posto sam ukapirao da mi je to nekako najomiljeniji zanr, resih da se bacim na 1 citanje (auto)biografija. Ako neko ima dobre preporuke ili impresije, bilo sta, bilo bi zanimljivo cuti.Sledece sto bih voleo da citam je 1 dobra biografija Staljina.
Master of Puppets Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Milo Gligorijević - Rat i mir Vladimira Dedijera
Frau Gabrijela Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Posto sam ukapirao da mi je to nekako najomiljeniji zanr, resih da se bacim na 1 citanje (auto)biografija. Ako neko ima dobre preporuke ili impresije, bilo sta, bilo bi zanimljivo cuti.Sledece sto bih voleo da citam je 1 dobra biografija Staljina.sorry, indy, ništa mi sad ne pada na pamet, samo sam svratila da se nasmejem boldovanom. zbog nušića, naravno.
Indy Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 U medjuvremenu sam prekopao po postojecim knjigama te sorte kod kuce i otkrio neke koje nisam procitao... Picasso: Creator and Destroyer od Arianne Huffington (za koju kazu da je zensko-osvetnicka prema Pablu), kao i Lennon od Ray Colemana (koju sam pocinjao, pa napustio.)Stormy, kad rece Nusic, otkrih da postoji online Autobiografija (doduse, ne radi u Chromeu, pa moram da je citam u IE). Mada snazno preferiram papirnate knjige.
Dr Arslanagić Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Posto sam ukapirao da mi je to nekako najomiljeniji zanr, resih da se bacim na 1 citanje (auto)biografija. Ako neko ima dobre preporuke ili impresije, bilo sta, bilo bi zanimljivo cuti.Sledece sto bih voleo da citam je 1 dobra biografija Staljina. Staljin
ajgor Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Autobiografija Čarlija Čaplina je štivo za svaku preporuku.
najgori Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 meni je ovo bilo zanimljivo:The Autobiography of Malcolm X: As Told to Alex Haleyaleks hejli je napisao korene - posle napravljena istoimena serija
Shan Jan Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Uh malkom x Jes da se vidi da preteruje ponekad ali 1 obavezno stivo.Ima i sjajna knjiga, kod nas prevedena sa "Ja, fedajin". Autobiografska prica o palestincu iz onog njihovog ranog perioda borbe protiv izraela, dok ih je bilo malo i dok su jos bili naivni idealisti:
nautilus Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Biografija jednog goluba preletaca. Obavezno stivo.
pt 2.0 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 početkom devedesetih pročitala sam (mislim da je bilo hrvatsko izdanje) biografiju Edit Pjaf, koju je napisala njena polusestra Simona Berto.kakav život... preporučujem.
Otto Katz Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Sledece sto bih voleo da citam je 1 dobra biografija Staljina.Ovo je odlično, ima i srpsko izdanje. Od istog autora ima i Mladi Staljin, to nisam čitao.
gospa buba Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 (edited) fransoaz ziru, alma maler ili umetnost zavodjenja Edited December 27, 2010 by thermal bug
Recommended Posts