April 14, 201114 yr robredo predao, a sigurno bi dobio mec.mucenje je gledati ovaj tenis posle pocetka sezone na betonu. Edited April 14, 201114 yr by kojot
April 14, 201114 yr Robredo ga je gazio a onda je predao zbog povredeViktor ni kriv ni duzan prosao dalje
April 14, 201114 yr mucenje je gledati ovaj tenis posle pocetka sezone na betonu.+1meni je prošle godine prvi turnir posle betona koji sam gledao bio neki ženski turnir, bio sam ubeđen da meč ide u usporenom snimku.
April 14, 201114 yr viktor je zaslužio da ga malo pogleda sreća nakon što ga je žreb na prethodna 2 mastersa spojio sa djokerom u 1/8 finala
April 14, 201114 yr Kakva kraljica :lol: :lol: :lol:joj da mi je ta pamet pa da se odmorim par dana...
April 14, 201114 yr viktor je zaslužio da ga malo pogleda sreća nakon što ga je žreb na prethodna 2 mastersa spojio sa djokerom u 1/8 finalaVazno da mene nije pogledala, posto sam stavio 1.000 dinara na 2:0 za Robreda!
April 14, 201114 yr Troicki ima reputaciju igrača koji stvarno ima sreće sa ovakvim stvarima, prošle godine je u Indijen Velsu stigao do 4.kola a igrao je ukupno 1 gem.Ne znam otkud potiče animozitet prema šljaci? Lično mi se najviše sviđa servis-volej, slajs i igra na travi, ali sve je bolje od onih sporih betonskih terena gdje se noge lijepe za podlogu a igra se svodi na puko prebacivanje preko mreže dok neko ne napravi grešku.