Jump to content
IGNORED

Tenis 2011

Ros

Recommended Posts

Posted

dajte linkove za download sa americkim komentatorima

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

465

• harper lee

214

• Timmy

188

• Garnirung

168

Top Posters In This Topic

Posted
dajte linkove za download sa americkim komentatorima
sta ce ti, rekose da je u okviru priprema puno partijao.inace glavno otkrice je "vamos ajde".
Posted

kad vec pominjete mustera, on danas igra svoj mec ;) izvinjavam se za off ali vidim da ga pominjete kao davno proslo vreme :)

Posted

Šta nam se to zetTM ljuti?Verdasko ljut i ne igra u Barseloni

Fernando Verdasko ove godine neće braniti titulu na turniru u Barseloni jer mu organizatori nisu obezbedili ‘specijalnu pozivnicu’. Španac se zbog toga naljutio, a čelnici turnira odgovorili su mu da je imao dovoljno vremena da se prijavi i direktno uđe u glavni žreb.“Pitajte zvaničnike turnira zašto neću igrati, oni odlučuju ko će da igra. Nadal se vraća i postoji osoba, neću da je imenujem, koja ne želi da ja igram. Ne volim da igram u mestima, naročito u Španiji, gde im nije bitno ko igra”, kaže Verdasko.Umesto Barselone, Verdasko će igrati u Eštorilu, a za organizatore tog turnira rekao je da im je bitno kakav će sastav dovesti.Takođe, osmi teniser planete ljut je na zvaničnike turnira u Barselonu jer su ‘specijalne pozivnice’ podeljene i strancima, a ne samo Špancima, kao i dag a ne cene dovoljno jer se potrudio da dođe prošle godine nakon što je Nadal otkazao.“Nisam osvetoljubiv, ali jesam tužan i razočaran nekim ljudima koji su dali prednost inostranim igračima poput Conge ili Soderlinga umesto španskim teniserima. Mislim da je to pogrešno”.Verdasko ove sezone igra ispod svog nivoa – samo je u San Hoseu igrao finale, a na čak četiri turnira je gubio prve mečeve.Turnir u Barseloni igra se od 18. do 24. aprila.
Ako može malo pojašnjenje za nas sa jeftinijim kartama, vjerovatno fali još nešto u prevodu, ili ja baratam nedovoljnom količinom informacija.
Posted

I ja sam to video negde ... Valjda Verdasko i Berdih nisu dobili pozivnice. Sta ce pozivnice igracima iz Top 10-15?!

Posted

OK, okasnio je, to kapiram, pa nije htio da igra kvalifikacije, i to kapiram, ne kapiram da organizatori ne drže u šteku 1-2 WC za svoje igrače, ali ovo "Nadal se vraća" mi ne ide u glavu, šta ima njega da pominje, možda samo kao ilustraciju, i ko su ti što mu ne daju da igra, kome je u interesu da na turniru u Španiji ne igraju Španci, kakve su to igre, to me zanima, šta je htio da kaže ovim

Ne volim da igram u mestima, naročito u Španiji, gde im nije bitno ko igra
Malo mi je oštra ova njegova retorika
Posted

Jednostavno je, Verdasko je iz Madrida, a svi ostali španski teniseri osim Nadala i Karlosa Moje dolaze iz Barselone koja je Meka španskog tenisa.

Posted

Nadala pominje u kontekstu da je prosle godine otkazao ucesce, pa organizatori molili Verdaska, jer im valjda falilo zvezda, i on pristao. A posto ove godine Nadal igra, organizatore zabole za Verdaska. A na to sigurno moze da se doda i specificnost odnosa Katalonaca prema Spancima.

Posted

pa niko ga nije bio po usima da se prijavlju posle roka. bas cudno da taj turnir, na kome brani titulu, nije uvrstio u kalendar.osim toga, sad ce imati lepu sansu da u estorilu objasni raonicu sta je to pravi tenis -_-

Posted

Jelena lagano do 1/8 finala Carsltona. A Zimonja igra Barsu sa Melcerom. To moze nesto da pokaze, ali i ne mora

Posted

Одвратног ли терена у том Чарлстону. Ко да је преко терена прешла нека грађевинска машина и истресла блато.

Posted

Jelena opet pobedikaNovak otkazao MC zbog povrede kolena

Posted (edited)
Jelena opet pobedikaNovak otkazao MC zbog povrede kolena
Opa! Znao sam :( Očekivao sam ovako nešto. Morao je da propusti barem jedan Masters na zemlji. Nadam se samo da se radi pre o kalkulaciji nego o pravoj povredi. :unsure: Edited by anantaram
Posted

Samo sto Monte Karlo nije masters...