April 2, 201114 yr Ja ne mislim da tako nesto kao sto je laksi zreb uopste postoji. Mozda se na jednom turniru dogodi nekakav sticaj okolnosti, ali u tri meseca igranja tenisa svakako ne. Fed je dobio one igrace koji su mu se pojavljivali preko puta i to je ono sto je mogao da uradi. To sto se HMDP tek vraca posle povrede, sto se Mari raspao k'o ogrlica, sto su Soderling i Rodik u bednoj formi, a ovi ostali mu nisu ni do kolena nije njegova krivica. Ne pisem ovo zbog Feda i njegovih rezultata nego sto je u poslednje vreme postala praksa da se u formi i zdravlju drugih igraca traze izgovori za to sto neko pravi ovakve ili onakve rezultate, a to mi je stvarno potpuno bezveze. Losa forma, povrede, pad u kontinuitetu igara su prateci sadrzaji u sportu i potpuno su ocekivana stvar. Na kraju ostaje rezultat, a rezultat je taj kakav jeste. Mislim, neko bi mogao da trazi izgovor u zrebu, Rafinoj bolesti i ne znam cemu vec sve ne i kad je Novakova dominacija u pitanju. U tenisu se uvek nesto desi, uvek je neko povredjen, uvek neko nije u formi, uvek se neko od opasnijih protivnika oklizne protiv slabijeg igraca pa ti malo otvori zreb. Traziti u tome izgovor za necije rezultate ne moze nista da utvrdi osim da nas odvede u beskonacan niz praznih spekulacija o tome sta bi bilo kad bi bilo. Jedino sto je izvesno je da je Fedovih 21-4 ili vec koliko posledica toga da je 21 put bio bolji od protivnika a 4 puta slabiji.ako neko ne podnosi Pederera, onda sam to ja. ali glede boldovanog, ne samo da se slazem, vec je interesantno da su eto sve neki poluteniseri u slaboj formi, pa eto zato on pobedjuje, a istovremeno se uporedjuju sa covekom koji 7-8 godina nije bio u losoj formi ili se ozbiljnije povredio i Pederer nije imao nista laksi zreb od Nadala ili NJoleta. posledica rejtinga ove trojice je nemogucnost medjusobnog susretanja do polufinala. a to sto oni mogu lako da pobede druge igrace nije do zreba, niti do nedostatka kvaliteta u top50, vec je to samo dokaz njihove superiornosti
April 3, 201114 yr Ima li gde link?Probaj ovde.http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=111336&part=sports