deeps Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 (edited) Finale je u nedelju.edit: opet prvi post na strani Edited April 1, 2011 by deeps
Garnirung Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 (edited) Obojica krenuli jako od starta, ali Rodja prvi krenuo da prosipa neiznudjene. Edited April 1, 2011 by Garnirung
nexus13 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 nema leba za Feda u razmenama sa ovom dvojicom, ranije je i islo, vise nece da moze...
Garnirung Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Sa ovim trenutnim nivoom igre, Rodja može samo da se nada da se Rafi eventualno raspadne servis, pa da možda nešto više uradi, inače je doomed.
Lynn Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Sa ovim trenutnim nivoom igre, Rodja može samo da se nada da se Rafi eventualno raspadne servis, pa da možda nešto više uradi, inače je doomed.Ili se meni čini ili su Novak i Rafa 'lepše' igrali od ovoga u IW (na stranu lošeg servisa)?
Takeshi Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 al' je nadal narajcan, ne moze da doceka da loptica odskoci da bi je lansirao na drugu stranu. ^_^
Garnirung Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ili se meni čini ili su Novak i Rafa 'lepše' igrali od ovoga u IW (na stranu lošeg servisa)?Šta znam, kako za koga, ja volim da gledam ovu dvojicu jer nisam navijački investiran, a drugačije igraju Rodja i Novak.
nexus13 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 jos 1, 2 ovakva turnira, i eto pemzije na kraju ove sezone...
Lynn Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Rafa dobija ovo bez daljnjeg.Sme li neko da se kladi na finale?
Garnirung Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 :D Pao bi tu i neki slani štapić ili djevrek da Rafa nije onako nonšalatno odigrao onaj smeč i volej kod 3:0
Recommended Posts