Jump to content
IGNORED

Tenis 2011

Ros

Recommended Posts

Posted

To jeste više mentalni napor, naročito jer je to njegov turnir. Ono pecanje bi mu bilo idealno u smislu da odjebe ceo cirkus na 7 dana, ali sumnjam da će da ga batali, osim ako ne bude imao neki problem kao prošle godine. Mada bih ja na njegovom mestu tankirao u svakom slučaju, jal zdrav, jal kilav.

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

465

• harper lee

214

• Timmy

188

• Garnirung

168

Top Posters In This Topic

Posted

prosle godine je rano ispao u BG-u?mozda dodje da ispostuje Familiju i ispadne odmah

Posted
To jeste više mentalni napor, naročito jer je to njegov turnir. Ono pecanje bi mu bilo idealno u smislu da odjebe ceo cirkus na 7 dana, ali sumnjam da će da ga batali, osim ako ne bude imao neki problem kao prošle godine. Mada bih ja na njegovom mestu tankirao u svakom slučaju, jal zdrav, jal kilav.
Ma, da. Ako im je do porodicnog biznisa neka bude lake ruke u deljenju wild karti a onda ce biti Djokovica za pola zreba. Doduse, samo do prvog kola kvalifikacija. :D Problem sa ovakvim pocetkom sezone je to sto je sa njim niz vodu otisao i luksuz da se gube mecevi od levaka zbog akutne kurcobolje. Razapela bi ga teniska stampa toliko da bi Isus mogao komotno da kaze - cuti, ja sam jos dobro i pros'o.
Posted (edited)

Nek ispadne od Marka Djokovica u prvom kolu :PPederer se i dalje muci.edit: ipak dobi prvi set.

Edited by Timmy
Posted

Ne samo što bi ga razapeli, nego cenim da bi dobar deo i jedva dočekao. Otprilike, znali smo mi da je nekonzistentna divljina (al talentovana).

prosle godine je rano ispao u BG-u?
Ma ja, predao Krajinoviću u 1/4 finalu, zbog one polenske alergije.
Posted

Rodja stiso taman koliko treba da brejkne Monaka u drugom. Ovo će brzo da se završi.

Posted
_SAM9215_normal.jpg @JamesLaRosa James LaRosa Djokovic, Troicki, Tipsarevic, Zimonjic, Jankovic, Ivanovic and (by birth) Petkovic. Miami now officially Little Serbia.:s_d:
Posted

uopste ne kapiram ovu pricu kako bi NJole trebao da preskoci Monte Carlo. glede borbe za drugo mesto, Pederer je ove sezone do sada odigrao 3 meca i 1 turnir vise(a covek je 6 godina stariji, i cini mi se da nema nikakvih problema sa fizickom spremom). zapravo, od top10 igraca, ovo je NJoletu, Rafi i Depresivnom Trckaralu 4. turnir u sezoni, svi ostali u odigrali vise... plus, i da uzme Key imace 10ak dana odmora do MC...takodje, 22-23 meca u sezoni pre sljake je sasvim normalno za top10 igraca. doduse, mogao je i kao Depresivno Trckaralo da ima 10, ali nekako sumnjam da bi se menjao sa njim... sto ljudi rekose, ako mu dobro prodje MC, onda neka preskoci BG. a ako su mu 3 mastersa na sljaci puno, onda mu je bolje da odigra MC i Madrid, a u Rim ode turisticki i ima 2 nedelje pred Garros...teorijski, jedini prenatrpani deo mu je americka turneja u avgustu. ako se ne varam, tu idu Kanada pa Cinci pa US Open i moguce polufinale DC, sve strpano u mesec dana.

Posted
uopste ne kapiram ovu pricu kako bi NJole trebao da preskoci Monte Carlo. glede borbe za drugo mesto, Pederer je ove sezone do sada odigrao 3 meca i 1 turnir vise(a covek je 6 godina stariji, i cini mi se da nema nikakvih problema sa fizickom spremom). zapravo, od top10 igraca, ovo je NJoletu, Rafi i Depresivnom Trckaralu 4. turnir u sezoni, svi ostali u odigrali vise... plus, i da uzme Key imace 10ak dana odmora do MC...takodje, 22-23 meca u sezoni pre sljake je sasvim normalno za top10 igraca. doduse, mogao je i kao Depresivno Trckaralo da ima 10, ali nekako sumnjam da bi se menjao sa njim... sto ljudi rekose, ako mu dobro prodje MC, onda neka preskoci BG. a ako su mu 3 mastersa na sljaci puno, onda mu je bolje da odigra MC i Madrid, a u Rim ode turisticki i ima 2 nedelje pred Garros...teorijski, jedini prenatrpani deo mu je americka turneja u avgustu. ako se ne varam, tu idu Kanada pa Cinci pa US Open i moguce polufinale DC, sve strpano u mesec dana.
A gde se proteze ta prica? Covek nikad nije provodio manje vremena na terenu, zdrav je, u zivotnoj formi...Taman posla da propusta.
Posted (edited)

Cinjenica je da provodi manje vremena na terenu, ali i Novakovo angazovanje na terenu je vece nego sto je bilo u prethodnom periodu. On je i pre imao sjajne kretnje, ali ovo sad je na visem nivou i deluje (makar meni)neverovatno.Realna je ocekivati da to dovodi i do veceg trosenja i samim tim je i logicno da se kod posmatraca javi strah od neke povrede. Samo zato bi bilo dobro da napravi neku pauzu za oporavak. Mozda je bolje propustiti neki turnir, a nastaviti sa ovakvim nastupima.

Edited by Tinman
Posted

Sta ste se uspanicili !?? :P Kad je DJO-TRO ?