Jump to content
IGNORED

Tenis 2011

Ros

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

465

• harper lee

214

• Timmy

188

• Garnirung

168

Top Posters In This Topic

Posted
Kakav forhend za kraj :Hail:
Mocno. Svaka cast, Viktore. Zajeban mec, Sam Q je mnogo nezgodan igrac. Digao se Vikor posle brejka u trecem setu, cak je i psovao, kenjao sudiji i na kraju dobio. Realno, Troicki bi mi bio 1 od omiljenijih igraca i kad ne bi bio iz Srbije. Car... :Hail: :Hail: :Hail:
Posted

sto sam ja mislio da se kim opet povukla..

Posted
sto sam ja mislio da se kim opet povukla..
Henin.Nole se sve više hvata za nogu. Bojim se da ne bude ko Nadal 2009-e.
Posted

Brine me ovo koleno. Nadam se da će biti mudar i posle ovoga uzeti neki odmor, recimo uz preskakanje Monte Karla, i nakon toga opet krenuti da tempira formu za šljaku.

Posted

strasno!52 minuta

Posted

Au! Zao mi Blejka, rutinski je pociscen. Vredi trenutno ostati do kasno i cekati Djokoviceve meceve, ko zna dokle ce da traje i da l ce da bude ponovo.

Posted

federer se izjednacio sa samprasom po broju pobeda na turu, po 762! :Hail:

Posted

Ovaj Novak nije normalan! Gledao sam ovo nocas i ona njegova smirenost i koncentrisanost smori protivnika posle 5 minuta. Da ne pricamo o tome da stize sve kao Nadal i vraca neke nemoguce udarce.

Posted
federer se izjednacio sa samprasom po broju pobeda na turu, po 762! :Hail:
:yucky:
Posted
Brine me ovo koleno. Nadam se da će biti mudar i posle ovoga uzeti neki odmor, recimo uz preskakanje Monte Karla, i nakon toga opet krenuti da tempira formu za šljaku.
i mene :unsure: onaj steznik postaje sve veci i veci, nedobog da krene da menja boje ka jacim