mandingo Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Kakav forhend za kraj Mocno. Svaka cast, Viktore. Zajeban mec, Sam Q je mnogo nezgodan igrac. Digao se Vikor posle brejka u trecem setu, cak je i psovao, kenjao sudiji i na kraju dobio. Realno, Troicki bi mi bio 1 od omiljenijih igraca i kad ne bi bio iz Srbije. Car... :Hail:
anantaram Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 sto sam ja mislio da se kim opet povukla..Henin.Nole se sve više hvata za nogu. Bojim se da ne bude ko Nadal 2009-e.
anantaram Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Brine me ovo koleno. Nadam se da će biti mudar i posle ovoga uzeti neki odmor, recimo uz preskakanje Monte Karla, i nakon toga opet krenuti da tempira formu za šljaku.
crtamOrasi Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Au! Zao mi Blejka, rutinski je pociscen. Vredi trenutno ostati do kasno i cekati Djokoviceve meceve, ko zna dokle ce da traje i da l ce da bude ponovo.
Boza_zvani_Pub Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 federer se izjednacio sa samprasom po broju pobeda na turu, po 762!
Moća Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Ovaj Novak nije normalan! Gledao sam ovo nocas i ona njegova smirenost i koncentrisanost smori protivnika posle 5 minuta. Da ne pricamo o tome da stize sve kao Nadal i vraca neke nemoguce udarce.
nisam ja Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 federer se izjednacio sa samprasom po broju pobeda na turu, po 762!
goofs Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Brine me ovo koleno. Nadam se da će biti mudar i posle ovoga uzeti neki odmor, recimo uz preskakanje Monte Karla, i nakon toga opet krenuti da tempira formu za šljaku.i mene onaj steznik postaje sve veci i veci, nedobog da krene da menja boje ka jacim
Recommended Posts