Jump to content

Tenis 2011

Featured Replies

On 20. 3. 2011. at 23:24, Alphons said:
svakako.Ne znam šta mu se desilo, ali ovo je neki novi Novak. Kada je ustao sa klupe pred poslednji gem njegov govor tela je bio toliko samouveren i fokusiran.Novak Hail.gifHail.gifHail.gif
Oćer'o neke članove familije iz lože, sad ima najčistiju glavu, pa je mentalno jači za pet kopalja od ostalih.
  • Replies 3.6k
  • Views 286.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

:Hail: :Hail: :Hail: :Hail: :Hail: :Hail:
  On 20. 3. 2011. at 23:25, Ras said:
mhmmmvidimo se u majamiju?
You bet ;)

bese negde pre par nedelja prikaz koliko ko iz TOP3 brani poena do Pariza.da li bi neko mogao da locira to?danke

Jebucka malo Fekija :lol:

Muda ispasa za Pederera!!!

ne moze da podigne trofej. pickica <_<

:Hail: :Hail: :Hail:

koji je genije autor ovog monolita koji urucuju? :D

On 20. 3. 2011. at 23:34, Timmi said:
ne moze da podigne trofej. pickica <_<
:lol:
  On 20. 3. 2011. at 23:35, Takeshi said:
koji je genije autor ovog monolita koji urucuju? :D
U sridu :Hail:
  On 20. 3. 2011. at 23:26, Lynn said:
Mislis 'Djokica'? <_<
mislis, smisao za humor? ironija, mozda? stvarno mi se ne da da tebi, ili bilo kome, objasnjavam sta je pesnik hteo da kaze - uzivam u ovoj pobjedi igraca za koga navijam, pa i tebi preporucujem isto.Nole, djokice mali, kralj si! :Hail:

djovak...:Hail::ziga::Hail::ziga: :Hail:btwpripala mi je cast da prenesem 1 glas iz tudjine 1 gazzi...

vaistinu reality check.
^_^

Naša zastava u bekgraundu nikad lepša...Mali je zverina kad oseti labavo......moro sam i ja da odigram zadnji gem...

On 20. 3. 2011. at 22:02, Pantelija jr said:
nema odje leba... na teren je, umjesto strasnog Novaka koga smo gledali posljednjih par mjeseci, opet izasao uplaseni mali djokica iz 2009-2010... onaj koji ne moze vola da ubode kad je frka.mislim, da poslije onakvog ribrejka za 3-3, onako mizerno odservira moze samo taj mali djokica :isuse:
  On 20. 3. 2011. at 23:39, Pantelija jr said:
mislis, smisao za humor? ironija, mozda? stvarno mi se ne da da tebi, ili bilo kome, objasnjavam sta je pesnik hteo da kaze - uzivam u ovoj pobjedi igraca za koga navijam, pa i tebi preporucujem isto.Nole, djokice mali, kralj si! :Hail:
Aman, ma ljudski je plasiti se ;) A da je bilo gusto u startu, bilo je.Naravno, imao je rebound za pamcenje. Prelomio je i nije se osvrnuo. Svaka cast :Hail:

Bilo je slatko.