James Marshall Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 svakako.Ne znam šta mu se desilo, ali ovo je neki novi Novak. Kada je ustao sa klupe pred poslednji gem njegov govor tela je bio toliko samouveren i fokusiran.Novak Oćer'o neke članove familije iz lože, sad ima najčistiju glavu, pa je mentalno jači za pet kopalja od ostalih.
Далибор Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 bese negde pre par nedelja prikaz koliko ko iz TOP3 brani poena do Pariza.da li bi neko mogao da locira to?danke
Takeshi Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 koji je genije autor ovog monolita koji urucuju? :D
Timmy Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ne moze da podigne trofej. pickica <_< koji je genije autor ovog monolita koji urucuju? :DU sridu
Pantelija jr Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Mislis 'Djokica'? <_<mislis, smisao za humor? ironija, mozda? stvarno mi se ne da da tebi, ili bilo kome, objasnjavam sta je pesnik hteo da kaze - uzivam u ovoj pobjedi igraca za koga navijam, pa i tebi preporucujem isto.Nole, djokice mali, kralj si!
hattori Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 djovak... :Hail:btwpripala mi je cast da prenesem 1 glas iz tudjine 1 gazzi... vaistinu reality check.^_^
Musky Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Naša zastava u bekgraundu nikad lepša...Mali je zverina kad oseti labavo......moro sam i ja da odigram zadnji gem...
Lynn Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 nema odje leba... na teren je, umjesto strasnog Novaka koga smo gledali posljednjih par mjeseci, opet izasao uplaseni mali djokica iz 2009-2010... onaj koji ne moze vola da ubode kad je frka.mislim, da poslije onakvog ribrejka za 3-3, onako mizerno odservira moze samo taj mali djokica mislis, smisao za humor? ironija, mozda? stvarno mi se ne da da tebi, ili bilo kome, objasnjavam sta je pesnik hteo da kaze - uzivam u ovoj pobjedi igraca za koga navijam, pa i tebi preporucujem isto.Nole, djokice mali, kralj si! Aman, ma ljudski je plasiti se ;) A da je bilo gusto u startu, bilo je.Naravno, imao je rebound za pamcenje. Prelomio je i nije se osvrnuo. Svaka cast
Recommended Posts