tkd7334 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Izgleda drasticno sigurnije nego u prvom setu. Ovo je klinika za sada.
Quizmaster Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Novak je u odnosu na prethodne godine postigao nešto sjajno - uspeva da zaboravi ono što se desilo u prethodnim poenima i ide dalje, pravi ribrejk čak i sa igračima kao Federer i Nadal. Mislim da bi u pojedinim trenucima trebalo malo hrabrije da krene na mrežu, kad pošalje recimo duboku paralelu, ali razumem donekle i oprez, jer Nadal zna da oduva protivnika koji se usudi na tako nešto.
yolo Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 koliko pobeda nad nadalom u 2011 treba djovaku za no.1?
SNARC Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Rafa je kanda prso ko oblanda..ovo samo treba privesti kraju sa stilom..nevidjeno pametno igra Novak.
Takeshi Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 daj bre kadar sa gornje kamere, serem se u kreativne reditelje.
Ras Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 daj bre kadar sa gornje kamere, serem se u kreativne reditelje.ugao skupljača lopticesmorio sam se
Pantelija jr Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 (edited) kako je lijepo vidjeti ovu promjenu uloga... mislim na ovaj Novakov relativno los drop-sot koji je Nadal ladno stigao, ali je onda poslao laganu loptu u mrezu. toliko puta je dosad Novak bio taj koji je takve stvari radio.'bem li ga, valjda su dva brejka dovoljna da se ovaj ne povampiri :unsure:nece da bidne da se Rafa povampiri veceras, Strasni Novak iz bek in d haus! Edited March 20, 2011 by Pantelija jr
Далибор Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ugao skupljača lopticesmorio sam sei skupljaci loptica imaju dusu!
Recommended Posts